15.12.21

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Πωλούν χλωρίνη ως θεραπεία για την Covid-19, το AIDS και τον καρκίνο !!!

Χλωρίνη για αποτοξίνωση από το «μπόλι», αλλά και ως θεραπεία κατά του HIV, του αυτισμού, του καρκίνου και μιας σειράς από αυτοάνοσα νοσήματα πωλούν μέσω διαδικτύου ένας ιδιοκτήτης ακροδεξιού συνωμοσιολογικού site και ραδιοφωνικού σταθμού από την Καβάλα και ένας «ολιστικός σύμβουλος υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία.

Το επικίνδυνο χημικό, που άρχισε να χορηγείται ως φάρμακο από έναν αμερικανό πρώην σαϊεντολόγο πριν από δεκαπέντε χρόνια περίπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες χρησιμοποιείται ως βιομηχανικό λευκαντικό και απολυμαντικό, ενώ έχει ενοχοποιηθεί για θανάτους και δηλητηριάσεις σε όλο τον κόσμο.

Πώς διακινείται η ουσία μέσα από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, τι απάντησαν τα δυο κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης σε δημοσιογράφο του in.gr που επικοινώνησε μαζί τους ως υποψήφια καταναλώτρια και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς;

Μια θαυματουργή (;) θεραπεία

«Ο Ανδρέας από τη Μόρφου, ετών 72, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Άρχισε το πρωτόκολλο 1 και στην 5η σταγόνα εξαφανίστηκε ο καρκίνος», διαβάζουμε στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας διακινείται το MMS στην Ελλάδα. Παρακάτω, μαθαίνουμε πως το ίδιο «θεραπευτικό πρωτόκολλο» σε συνδυασμό με κάποιο «ολιστικό πρόγραμμα», θεράπευσε έναν διαβητικό, μια γυναίκα που έπασχε από υπερθυρεοειδισμό, έναν άνδρα που υπέφερε από έρπητα ζωστήρα, αλλά και έναν άλλο που είχε οστεοαρθρίτιδα.

Φυσικά, δεν λείπει και η «μαρτυρία» της ανεμβολίαστης Μαρίας από τη Λευκωσία που χάρη στο MMS σταμάτησε να… μαγνητίζει, ένα πρόβλημα που απέκτησε επειδή «προφανώς να κόλλησε [sic] μεγάλες ποσότητες οξείδιο γραφενίου από εμβολιασμένους», όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα.
Χλωρίνη για… αποτοξίνωση

Σε τι συνίσταται αυτή η «θαυματουργή» θεραπεία; Το MMS (Miracle Mineral Solution ή ελληνιστί Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα) είναι ένα kit μέσω του οποίου οι «θεραπευόμενοι» παρασκευάζουν διοξείδιο του χλωρίου, αναμειγνύοντας χλωριώδες νάτριο και υδροχλωρικό οξύ. Το διοξείδιο του χλωρίου ένα βιομηχανικό λευκαντικό που μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται για τον αποχρωματισμό του ξυλοπολτού, την απολύμανση νερού που πρηγουμένως ήταν επικίνδυνο προς πόση (σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις) και την απολύμανση κτιρίων.

Η λήψη της δηλητηριώδους ουσίας γίνεται στο πλαίσιο «θεραπευτικών πρωτοκόλλων», με διαφορετικές δοσολογίες, βάσει του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, της ηλικίας τους – υπάρχει πρωτόκολλο και για παιδιά – αλλά και του βαθμού «εξοικείωσής τους» με την ουσία.

Παρά το γεγονός ότι οι πωλητές του MMS σε όλο τον κόσμο το διαφημίζουν ως μια θαυματουργή θεραπεία με ελάχιστες παρενέργειες, το σκληρό χημικό έχει κατηγορηθεί για χιλιάδες δηλητηριάσεις, αλλά και για οργανικές ανεπάρκειες και θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η ουσία δεν είναι – προφανώς – εγκεκριμένη για ανθρώπινη κατανάλωση και σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ήδη κλιμάκιο του ΕΟΦ διενεργεί έρευνα γύρω από τις συνθήκες διακίνησής της. Όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει πραγματική έδρα της «επιχείρησης», ενώ μεγάλο μέρος του περιεχομένου της ιστοσελίδας έχει προκύψει ως αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης αντίστοιχων e-shop του εξωτερικού.

Το χρονικό της εισόδου του MMS στην ελληνική αγορά

Στην Ελλάδα, το MMS άργησε 15 χρόνια – όμως πλέον, φιλοδοξεί να βρει το (απελπισμένο) κοινό του. Ως κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική του καμπάνια εμφανίζεται ο Γ.Δ., ο ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του ακροδεξιού, συνωμοσιολογικού site «Σφαγή» και ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Καβάλα. Ο Γ.Δ. προωθεί το χημικό σε συνεργασία με τον Ν.Ν., έναν «ολιστικό σύμβουλο υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία, ο οποίος παρέχει την «ιατρική» σφραγίδα του για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του MMS.

Η πρώτη αναφορά του Γ.Δ. στο MMS γίνεται στις 10 Ιουνίου του 2021 μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Rumble – μια «μη λογοκριμένη» εκδοχή του YouTube όπου έχει βρει καταφύγιο η διεθνής ακροδεξιά μετά την απόφαση της πλατφόρμας να αποσύρει βίντεο που περιλαμβάνουν fake news. Μιλώντας στο κοινό του, ο Γ.Δ. αναφέρει ότι παρήγγειλε την ουσία από τις ΗΠΑ και προαναγγέλλει την παρουσίασή της σε επόμενες εκπομπές.

Πράγματι, στις 17 Ιουνίου, σε εκπομπή με τίτλο «Σχολιασμός γεγονότων – MMS – Εμβόλια – Απόλυση Εμβολιασμένων», παρουσιάζει τον τρόπο προετοιμασίας και πίνει ένα ποτήρι νερό με τέσσερις σταγόνες από το διάλυμα μπροστά στην κάμερα. Στην περιγραφή του βίντεο, παραθέτει συνδέσμους μέσω των οποίων οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν την ουσία. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό.

Όμως λίγο αργότερα η Ελλάδα αποκτά το δικό της e-shop. Και παρά το γεγονός ότι ο Γ.Δ. επιμένει ότι δεν έχει στόχο την άντληση κέρδους από την παρουσίαση του χημικού, υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με το ηλεκτρονικό κατάστημα – με πρώτο από όλα το γεγονός ότι η διεύθυνση που αναγράφεται στην ιστοσελίδα ταυτίζεται με εκείνη του ραδιοφωνικού του σταθμού, «Radio Energy».

Στις 2 Νοεμβρίου, μετά τη δημιουργία του ελληνικού e-shop, φιλοξενούμενος στη διαδικτυακή εκπομπή του Γ.Δ., είναι και ο Ν.Ν., ένας κύπριος «ολιστικός σύμβουλος υγείας και πλούτου», με πτυχίο κτηνιατρικής από την Πολωνία και μετεκπαίδευση σε πολλαπλά σεμινάρια ομοιοπαθητικής, «νευρογλωσσικού προγραμματισμού» και διάφορων άλλων μορφών εναλλακτικής ιατρικής. Είναι η τρίτη του εμφάνιση στην εκπομπή, όμως για πρώτη φορά τοποθετείται ως ειδικός για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του MMS, δηλώνοντας μάλιστα ότι καταναλώνει το χημικό και ο ίδιος. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο συμμετοχές του σε βίντεο της «Σφαγής», με την τελευταία να πραγματοποιείται στις 8 Δεκεμβρίου.

Στα συγκεκριμένα βίντεο, ο Ν.Ν. παρουσιάζει στο κοινό τα «θεραπευτικά πρωτόκολλα» για διάφορες ασθένειες και καταστάσεις, με κυριότερη φυσικά την… αποτοξίνωση από το «μπόλι».

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα εμφανίζεται ένα αθηναϊκό τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο συνδέεται με έναν ιδιότυπο εμφύλιο της αντιεμβολιαστικής ελληνικής ακροδεξιάς. Συγκεκριμένα, στις 27 Μαΐου του 2021, δηλαδή μήνες πριν την «πρεμιέρα» του MMS στην ελληνική αγορά, η ιδιοκτήτρια ενός «ελληνικού πατριωτικού ιστολογίου» που είχε αναρτήσει σειρά κειμένων εναντίον του Γ.Δ., κατήγγειλε ότι ο ίδιος την είχε καλέσει από τον συγκεκριμένο αριθμό, για να της ζητήσει να αποσύρει τα άρθρα της για το πρόσωπό του.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί για την προώθησή του διαλύματος στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται να δημιουργούνται κάποια στιγμή στη διάρκεια του περασμένου Οκτωβρίου, δηλαδή μόλις λίγες ημέρες πριν τις πρώτες τοποθετήσεις του Ν.Ν. για το «Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα».


Η συνέχεια εδώ: https://www.in.gr