5.12.21

Σύλλογος Διαβητικών του Νομού Πιερίας κοντά στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Τη Δευτέρα  6 Δεκεμβρίου 2021 από τις 10 :00πμ ο Σύλλογος Διαβητικών του Νομού Πιερίας θα βρίσκεται στην Αστική σχολή στηρίζοντας έτσι το έργο του Βενιαμίν με δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στο αίμα για το κοινό και εύχεται στο Βιενιαμιν καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ο Σύλλογος Διαβητικών του Νομού Πιερίας βρίσκεται πάντα δίπλα στη διαβητική κοινότητα και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει κι αλλους πολίτες πραγματοποιεί δράσεις ώστε όλοι να αφυπνιστούν καθώς ο διαβήτης έχει γίνει μάστιγα και μια παγκόσμια επιδημία .

Κάθε σπίτι έχει από έναν άνθρωπο που πάσχει από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 ή και τύπου 1 .

Κάποιοι το γνωρίζουν και άλλοι όχι ...

Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να γίνονται τακτικοί έλεγχοι ανίχνευσης μέσα από εξετάσεις ώστε να προλαβαίνουμε το Σακχαρώδη Διαβητη και έτσι να αντιμετωπίζεται σωστά .

Ο Σύλλογος Διαβητικών του Νομού Πιερίας ιδρύθηκε το 2007 και εργάζεται αδιάκοπα για το καλό των ανθρώπων που πάσχουν από αυτή τη χρονιά πάθηση μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις ,εκστρατείες υπαιθριες ή ψηφιακές δράσεις ( κοινωνικό φαρμακείο ) και είναι μέλος της Ποσσασδια της ΕΣΑμεα και της Πομαμεα

Η διεύθυνση του Συλλόγου Διαβητικών του Νομού Πιερίας βρίσκεται επί της οδού 7 ης Μεραρχίας και Νοσοκομείου Κατερίνης γωνία ( παλαιό νοσοκομείο) τηλ επικοινωνίας 6974809060