9.12.21

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ… ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 270 ευρώ/στρ. στους παραγωγούς σταφυλιού ΓΚΡΙΜΣΟΝ στην ΠΙΕΡΙΑ. Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ

Τέλος καλό, όλα καλά, θα λέγαμε με το θέμα της κατ αποκοπή πληρωμής των παραγωγών του γνωστού επιτραπέζιου σταφυλιού Γκρίμσον που έχει τα ηγετικά ηνία από...πλευράς ποσότητας στα σίγουρα, σε ολόκληρη την χώρα (υπενθυμίζω πάνω από 3.000 στρέμματα καλλιεργούνται στην Πιερία).
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του υπογράφοντος, το θέμα θεωρείται λήξαν και έτσι έν ευθέτω χρόνω- και σίγουρα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων- οι παραγωγοί μας θα εισπράξουν 270 Ευρώ/στρ. από την πολιτεία, όπως και οι λοιποί συνάδελφοί τους στην Πέλλα και στην Λάρισα, για την πανθομολογουμένως τεράστια ζημιά που υπέστησαν στις καλλιέργειές τους αυτές.
Και θεωρώ ότι συνέβαλα ως δημοσιογράφος στην κατεύθυνση αυτή ούτως ώστε να δικαιωθούν και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αποπληρωμή τους.

Αντιλαμβάνομαι βεβαίως ότι υπάρχει μια σχετική δυσπιστία και καχυποψία σε μερίδα των πληγέντων παραγωγών σταφυλιού Γκρίμσον , εδώ στην Πιερία. Όταν με το καλό πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα πειστούν, νομίζω…