26.11.21

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ για να "δεις" ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ...Οι δημοσκοπήσεις σαν τις εκλογές...Δεν ξέρεις τι θα γεννήσουν οι κάλπες..Ο δεύτερος γύρος..

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από την νέα δημοσκόπηση της Pulse.Η μεγάλη μάχη, όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ, φαίνεται να δίνεται μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου, Γιώργου Παπανδρέου και Νίκου Ανδρουλάκη.

Στο ερώτημα «ποιος θα προτιμούσατε να εκλεγεί αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ» από όσους δηλώνουν διάθεση συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές, το 34% «ψηφίζει» τον Ανδρέα Λοβέρδο, το 25% τον Νίκο Ανδρουλάκη, 23% τον Γιώργο Παπανδρέου, από 5% αντίστοιχα τον Παύλο Γερουλάνο και τον Χάρη Καστανίδη και 4% τον Παύλο Χρηστίδη. Ωστόσο, υπάρχει ένα περιθώριο σφάλματος της τάξεως του 4,2%.
Δεύτερος γύρος

Επιπλέον, από όσους πολίτες δηλώνουν διάθεση συμμετοχής στην εκλογή νέου αρχηγού, ανάλογα με τα «ζευγάρια» που θα περάσουν στον 2ο γύρο, αναφέρουν ότι θα ψηφίσουν ως εξής:
Σε περίπτωση που στον 2ο γύρο προκριθούν οι Ανδρέας Λοβέρδος-Γιώργος Παπανδρέου, το 52% θα ψηφίσει Λοβέρδο και το 39% Παπανδρέου.
Σε περίπτωση που στον 2ο γύρο περάσουν Νίκος Ανδρουλάκης-Ανδρέας Λοβέρδος, νικητής αναδεικνύεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 48% κι έπεται ο Λοβέρδος με 42%.
Σε περίπτωση που στον 2ο γύρο είναι υποψήφιοι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, η πλειοψηφία (56%) θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη έναντι 32% του Γιώργου Παπανδρέου.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση εδώ: https://www.in.gr