11.11.21

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ....!!! Διακαής πόθος και ελπίδα των Κατερινιωτών για το Νέο ΠΙΕΡΙΚΟ !

Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
Συγγραφέας -blogger
60 χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ φέτος, γιορτάζει η ιστορική ομάδα της Πιερίας, που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στην Α΄εθνική κατηγορία, φτάνοντας ακόμη και στον τελικό κυπέλλου. Περισσότερο από δύο δεκαετίες γίνονται προσπάθειες να επανέλθει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, παραπαίοντας, χωρίς αποτέλεσμα.
Όπως φαίνεται όμως, έφτασε η ώρα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να γίνει το ...brand της Κατερίνης, και όταν μιλάνε για ΠΙΕΡΙΚΟ να εννοούν την Κατερίνη και αντίστροφα, όταν μιλάνε για Κατερίνη να σκέφτονται τον ΠΙΕΡΙΚΟ...Όπως παλιά!
 Πιερικος 2021-2022





Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος μαζί με τη νέα διοίκηση, έβαλε τα θεμέλια για τη νέα πορεία των μελανόλευκων και όλοι ευελπιστούν το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και το νοικοκύρεμα είναι επίτευγμα του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και της διοίκησης της ΠΑΕ.
Αυτή την προσπάθεια, άρχισαν να την πιστεύουν οι Κατερινιώτες, παρακολουθώντας τις προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις. 
Σειρά τώρα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές και η απόδειξη της αξίας τους μέσα στο γήπεδο. 
Όλοι περιμένουν νίκες από τον ΠΙΕΡΙΚΟ και το χτίσιμο της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα SL2 . 
Για να πλασαριστεί στην κορυφή απαιτούνται νίκες και μια αδιάβλητη διαιτησία. 
50-50%...
Γιατί αν υπάρξουν φαινόμενα όπως αυτό με τον αγώνα της Ξάνθης που -σύμφωνα με την καταγγελία της διοίκησης- ο διαιτητής πρόσφερε την ισοπαλία στην ομάδα της Θράκης, η προσπάθεια θα γίνει δύσκολη αλλά προς πείσμα όλων εφικτή.


Όλοι θέλουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει. 
Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ο ενδόμυχος πόθος των Κατερινιωτών να ζήσουν μεγάλες ιστορικές στιγμές, με το Νέο ΠΙΕΡΙΚΟ, να καμαρώσουμε την ομάδα μας και ιδιαίτερα η νεολαία μας να έχει κίνητρο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ανέκαθεν άλλωστε η Πιερία ήταν ποδοσφαιρομάνα, με πολύ μεγάλα ονόματα που έπαιξαν στον ΠΙΕΡΙΚΟ, τίμησαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αναδείχθηκαν και συνέχισαν την καριέρα τους στους μεγάλους της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης αλλά και την Εθνική ομάδα. 
Φωτογραφία σαν τη σημερινή, δεν έχουμε δει δυο δεκαετίες τώρα. Και θα ήταν ευχής έργο, στο τέλος του πρωταθλήματος, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να τερματίσει στην κορυφή ή τουλάχιστον στις πρώτες θέσεις και οι πιτσιρικάδες να γεμίσουν τις τσάντες και τα ντοσιέ, αλλά και τις φόρμες, με το σήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. 


Όλοι το ευχόμαστε αλλά και το ελπίζουμε.
Με τον Κουκοδήμο και το team μου το πιστεύουμε κιόλας.
ΌΛΟΙ μαζί μπορούμε να πετύχουμε, να στηρίξουμε και να καμαρώσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας ψηλά. Ίσα με τις κορφές του Ολύμπου!