18.11.21

Πέθανε ξαφνικά 39χρονος ενώ μάζευε ελιές- Πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά αιφνιδίων θανάτων

Πολλαπλασιάζονται καθημερινά περιστατικά θανάτου νέων και υγειών ανθρώπων δημιουργώντας έντονο κλίμα ανησυχίας. Η συχνότητα που αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας δεν μπορεί να εξηγηθεί και πολλοί είναι αυτοί που το αποδίδουν σε παρενέργειες του εμβολιασμού, μιας και τα περισσότερα περιστατικά αφορούν εμβολιασμένους. Η εικόνα με τον πολλαπλασιασμό των ξαφνικών θανάτων αποτυπώνεται και στα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όπου καταγράφεται ραγδαία αύξηση του συνολικού αριθμού των θανάτων κατά το τελευταίο εξάμηνο σε σχέση με πριν.

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/11) στην Δημοτική Ενότητα της Αγίας Βαρβάρας με έναν νέο άνθρωπο να αφήνει ξαφνικά την τελευταία του πνοή.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, γύρω στις 11 το πρωί όταν ένας 39χρονος άνδρας, μάζευε ελιές στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ο άνδρας εντελώς ξαφνικά και ενώ εργαζόταν, αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του. Ο άνθρωπος για τον οποίο εργαζόταν ο 39χρονος, τον μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί, δυστυχώς, διαπίστωσαν τον θάνατό του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σοκ προκάλεσε προχθές η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 25χρονου Γιάννη Σκρέκα, στην πόλη της Καλαμπάκας. Τον άτυχο νεαρό, βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, συγγενικό του πρόσωπο στο κρεβάτι τις πρωινές ώρες και φαίνεται πως πέθανε την ώρα που κοιμόταν από κάποιο αιφνίδιο επεισόδιο.

Μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας έχουν προειδοποιήσει ότι θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα από την χρήση των εμβολίων τα οποία δεν τα θεωρούν πλήρως ασφαλή και κυρίως θέτουν ενστάσεις για την μεθοδολογία mRNA, η οποία παρεμβαίνει στον γενετικό κώδικα σύμφωνα με τον κορυφαίο νομπελίστα Μοντανιέ.

Είναι γεγονός πως η χρήση των εμβολίων έχει μειώσει δραστικά τις απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά θα πρέπει να αποσαφηνηθεί ποιες και πόσο ευρείες είναι οι παρενέργειες στον πληθυσμό. Τουλάχιστον μέσα σε αυτό το κλίμα της αβεβαιότητας δεν είναι αποδεκτή η όποια υποχρεωτικότητα, που καταργεί θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως έχει καταρρεύσει το αφήγημα πως οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν, καθώς επίσης και ότι δεν καταλήγουν στα νοσοκομεία και διασωληνωμένοι. Τα στοιχεία που αναφέρουν οι ίδιοι οι υγειονομικοί είναι αποκαλυπτικά, παρά το γεγονός πως επιχειρείται μια πρωτοφανή προπαγάνδα συσκότισης της πραγματικής εικόνας.

ΠΗΓΗ: OTAVOICE.GR