20.9.21

Η ΔΟΜΝΙΚΗ ΜΥΣΤΡΙΔΟΥ από την Κατερίνη στο GNTM !!! 12 fotos

Την φαρμακοποιό Δομνίκη Μυστρίδου, από την Κατερίνη είδαμε χθες βράδυ να συμμετέχει και να ...περνάει στον επόμενο γύρο στο reality GNTM ...
Η Δομνίκη, με τη γοητεία της και την  έντονη προσωπικότητά της δίχασε τους κριτές, αλλά στο τέλος τα κατάφερε!!! Οι φωτογραφίες "μιλάνε" καλύτερα...!





Η νεαρή κοπέλα από την Κατερίνη  είναι πρωταθλήτρια Παγκρατίου Αθλήματος πυγμαχίας.
Όπως η ίδια δήλωσε ενώπιον της κριτικής επιτροπής, της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει τις ικανότητές της και σε άλλους τομείς πέραν του αθλητισμού. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που η Δομινίκη θέλησε να περάσει από οντισιόν στο GNTM 4.

Το χρυσό μετάλλιο

Η Δομινίκη Μυστρίδου το 2014 έλαβε το χρυσό μετάλλιο. Σε ένα άθλημα που είναι ένας συνδυασμός πάλης, λακτισμάτων και πυγμαχίας. Στην ερώτηση γιατί ήρθε στο ριάλιτι δήλωσε πως ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητές της χωρίς να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο νου της, αλλά λόγω του δυναμικού της χαρακτήρα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη της.

Η αξιολόγηση των κριτών

Οι κριτές βρήκαν εξαιρετικά ενδιαφέρον το σώμα της και την ιδιαιτερότητα του προσώπου της, αλλά δεν πείστηκαν πως διαθέτει προδιαγραφές μοντέλου.

Αρχικά δεν πέρασε στο Bootcamp και ξέσπασε σε λυγμούς, αλλά ο Άγγελος Μπράτης, έκανε την έκπληξη δίνοντάς της τη Wild Card.

Στο τέλος για να επισφραγίζουν την επιτυχία της Δομινίκης, ο Άγγελος Μπράτης έπαιζε για λίγο μποξ με εκείνη αλλά έφυγε τρέχοντας, καθώς δεν μπορούσε να αναμετρηθεί μαζί της.