8.9.21

Μορφή χιονοστιβάδας οι καταγγελίες για «μαϊμού» εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα.Πλαστά και από τη Βουλγαρία;

Η μία μετά την άλλη αποκαλύπτονται, τις τελευταίες ημέρες, υποθέσεις με εικονικούς εμβολιασμούς ή ψευδή αποτελέσματα τεστ, γεννώντας ερωτήματα για την εμβολιαστική εκστρατεία.

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, με τις έρευνες να στρέφονται ακόμη και εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, ερευνώνται καταγγελίες στη Βόρεια Ελλάδα για το ενδεχόμενο πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, εισαγόμενων από τη Βουλγαρία.

Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί στη Βουλγαρία θεωρούνται ύποπτα και συνεπώς τίθενται στο «στόχαστρο» των ελέγχων, εν μέσω του γενικού προβληματισμού που επικρατεί σχετικά με τις διαστάσεις που μπορεί να έχει το φαινόμενο έκδοσης «μαϊμού» πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ήδη, η διοικητική υπάλληλος που, όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται πίσω από την υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Καρδίτσα παραδέχθηκε την εμπλοκή της, τονίζοντας πάντως ότι δεν είχε συνεργό. Η ίδια έχει τεθεί πλέον έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής πως η ολοκλήρωση της ΕΔΕ για το κέντρο Υγείας Παλαμά εντόπισε ότι υπάρχουν και υγειονομικοί άλλων περιφερειών με πλαστά πιστοποιητικά.


Περισσότερα εδώ: https://www.in.gr