3.9.21

Επιστροφή και πληρωμές στον Πιερικό

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουν την επιστροφή της ομάδας μας από την Γιαγκόντινα της Σερβίας, όπου και παρέμεινε για 10 ημέρες, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Κατερίνη θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες, έξι ακόμη έτοιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας της Πιερίας.



Εν τω μεταξύ παρόλο που δεν έχουν εκταμιευθεί ακόμη μεγάλα ποσά από την πώληση των διαρκείας και τις πινακίδες στο γήπεδο, (Α΄ΔΑΚ), η διοίκηση της ΠΑΕ έχει καταφέρει με την στήριξη του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, να τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τις προκαταβολές των παικτών και κάθε υποχρέωση απέναντι στους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τις ιατρικές παροχές, εργομετρικά, μετακινήσεις κ.α. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της ομάδας αποτελεί βασικό στόχο των ανθρώπων που κρατάνε την τύχη της στα χέρια τους και οι προσεγμένες κινήσεις σε συνάρτηση με το νοικοκύρεμα, θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.



Μάλιστα αύριο θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές του προσωπικού και των ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι πλέον ο Πιερικός, ισχυρός, οικονομικά αξιόπιστος και λειτουργικά-αγωνιστικά συγκεντρωμένος στους στόχους του!



Σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, συνεχίζεται.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες σας από το περίπτερο της ΠΑΕ στην Πλατεία Ελευθερίας, το κέντρο της πόλης και τα καταστήματα:



«ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ» Ι. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Φλέμινγκ 27 Κατερίνη

WASH OLYMPIC ΑΝΤΩΝΗΣ Πλυντήριο Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης 91 Κατερίνη

Κυλικείο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης

Κυλικείο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης