9.7.21

ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. "ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΟΝΌΜΑΤΑ ΣΤΑ "ΚΑΦΕΝΕΊΑ"...

Με μια ανάρτηση άκρως κατατοπιστική, ο υπεύθυνος τύπου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, βγάζοντας παράλληλα ειδήσεις. Δείτε τι γράφει: 
"Δουλεύουμε καθημερινά για την ενίσχυση της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, σε συνεργασία με τον Νίκο Θεοδοσιάδη και τα παιδιά του τεχνικού επιτελείου. Κατατέθηκε εκ νέου ο φάκελλος της αδειοδότησης και τακτοποιούνται όλες οι υποχρεώσεις της χρονιάς που τελείωσε απο την διοίκηση, που καταβάλει τον δικό της δύσκολο αγώνα με υπευθυνότητα.
Το κλίμα είναι πολύ θετικό στις επαφές μας με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε επιλέξει και επιθυμούμε να εντάξουμε στην ομάδα για να γίνουμε υπολογίσιμοι στην Β΄εθνική κατηγορία (SL2). 
Τον πρώτο λόγο έχουν ποδοσφαιριστές απο την Πιερία, που αγωνίζονται σε SL & SL2 και με αυτούς είμαστε σε συζητήσεις. 
Στη συνέχεια θα δούμε και την Γ΄Εθνική αλλά μόνο για νέα και εξελίξιμα παιδιά με προοπτική, δε μας ενδιαφέρουν άλλες περιπτώσεις.
Πάντα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μεθοδικά, χωρίς αβίαστα λάθη και παρερμηνείες.
Απο εμάς της επιτροπής μεταγραφών δεν πρόκειται να βγεί προς τα έξω τίποτα για τις επαφές και τις κινήσεις μας, γι αυτό πριν φτάσουμε στις υπογραφές, τις προκαταβολές και τις επίσημες ανακοινώσεις, ότι και να ακούτε στα "καφενεία" είναι παραμύθι, ένα ακόμη απο τα γνωστά...
Σήμερα και αύριο δοκιμαστικά για την 2η ομάδα γιατί να γίνεις δυνατός δεν αρκεί να έχεις παρελθόν και παρόν. 
Πρέπει να "χτίζεις" και το μέλλον!