26.7.21

Λαρισαίοι στράφηκαν σε ντετέκτιβ για ερωτικά «τρίγωνα», απιστίες και ναρκωτικά!!!

Ναρκωτικά, ερωτικά «τρίγωνα» και συζυγικές απιστίες είναι μερικές από τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν οι ιδιωτικοί ερευνητές της Λάρισας.Παρόλο που οι μετακινήσεις εκτός σπιτιού είχαν μειωθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας, οι ιδιωτικές εταιρείες έρευνας παρέμειναν και παραμένουν σε υψηλά επίπεδα όσον αφορά στην απασχόληση δυναμικού, με διαφορετικές υποθέσεις παρακολούθησης κάθε μέρα.

Ιστορίες καθημερινότητας, αλλά και υποθέσεις περίεργες βρίσκονται ψηλά στην λίστα των …μυστηρίων που καλούνται να λύσουν οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ και στην πόλη μας.

Στα …άδυτα της δουλειάς του μας βάζει μέσω του onlarissa.gr ο κ. Αλέξανδρος Κίτσιος, ιδιωτικός ερευνητής και ιδιοκτήτης εταιρείας detective με έδρα την Θεσσαλονίκη, ο οποίος δραστηριοποιείται και στην πόλη της Λάρισας.«Οι απιστίες και οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι οι πιο συνήθεις υποθέσεις»
Πρώτη στην κατάταξη των υποθέσεων με τη μεγαλύτερη ζήτηση έθεσε τις περιπτώσεις απιστίας στα ζευγάρια. Απ’ ότι φαίνεται οι Λαρισαίοι είναι ανήσυχοι και αβέβαιοι σχετικά με την αποκλειστικότητα των σχέσεών τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί, σύμφωνα και με την παραδοχή του κ. Κίτσιου, που απευθύνονται σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να παρακολουθήσουν τον άνδρα ή τη γυναίκα τους και να τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω με τον παράνομο εραστή ή ερωμένη τους. “Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι φόβοι για «κέρατο» πάντα θα κυριαρχούν, μας αναφέρει”.

«Οι υποθέσεις περί ναρκωτικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο»

Μία ακόμη συνηθισμένη περίπτωση που απασχολεί αρκετά τις εταιρείες έρευνας είναι αυτή των ναρκωτικών, ειδικότερα στις νέες γενιές. Πολύ συχνές είναι οι κρούσεις από ανήσυχους γονείς, οι οποίοι φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους και έχουν βάσιμες υποψίες πως έχουν μπλέξει με τον υπόκοσμο και τα ναρκωτικά, όπως μας αναφέρει. Δυστυχώς, κάποιες φορές οι γονείς έχουν δίκιο, καθώς οι κακές παρέες σε αυτές τις κρίσιμες εφηβικές ηλικίες επηρεάζονται εύκολα. «Συνήθως οι νέοι μπλέκουν με χασίς και πιο σπάνια με κοκαΐνη ή χάπια» σημείωσε ο κ. Κίτσιου.

«Κάποιες φορές τα πράγματα έχουν ξεφύγει σε άσχημα επίπεδα»

Κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών με νεαρές κοπέλες, φοιτητές είναι μερικά από τα πολύ άσχημα που μπορεί να συναντήσει κανείς. Ειδικότερα, αυτό που συναντάμε νεαρές κοπέλες, κατά βάση μαθήτριες λυκείου, να πέφτουν θύματα μεγαλύτερων ανδρών, γύρω στα 25, για παράδειγμα, που τις προσεγγίζουν και τις γοητεύουν, με απώτερο σκοπό να τις ρίξουν στον κόσμο των ναρκωτικών. «Είναι λογικό από πλευράς των γονέων, να ανησυχούν και να απευθύνονται σε εμάς, όταν βλέπουν τα παιδιά τους να λείπουν από το σπίτι για ώρες, να είναι αρκετά απότομα όταν τους μιλάνε, να μη διαβάζουν και γενικότερα να αλλάζουν στάση ζωής προς το χειρότερο. Εμείς έχουμε καταφέρει, με τις κατάλληλες τεχνολογικές μεθόδους και τους καταρτισμένους ιδιωτικούς ερευνητές του γραφείου μας, να βοηθήσουμε αρκετές οικογένειες και αρκετές κοπέλες να ξεφύγουν από αυτό το τέλμα», κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Αυλογιάρης

ΠΗΓΗ: https://www.onlarissa.gr