26.7.21

ΠΙΕΡΙΑ: «Μάχη» για ξαπλώστρα στις ακτές Ολύμπου, Πλαταμώνα, Παντελεήμονα, Ν. Πόρους, Λεπτοκαρυά -35 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο εσωτερικός τουρισμός σώζει για μια ακόμη φορά τους επαγγελματίες και την τοπική οικονομία στον Βορά της χώρας και φυσικά το νομό μας, την Πιερία. Στη νότιο Πιερία, από τη Λεπτοκαρυά ως τους Νέους Πόρους, με επίκεντρο το Κάστρο,  τον Παντελεήμονα από τη μια και τον Πλαταμώνα από την άλλη πλευρά του. 
Η μάχη της ξαπλώστρας σε διάφορα επίπεδα. Υπάρχουν beach Bar τα οποία προσφέρουν τις ξαπλώστρες δωρεάν με την προϋπόθεση να παραγγείλατε και υπάρχουν και beach Bar τα οποία χρεώνουν από 3 ως 7 ευρώ την ξαπλώστρα και φυσικά τις παραγγελίες σας.

 Τουρισμός για όλα τα βαλάντια. 

 Σημαντικό είναι και πρέπει να το επισημάνουμε, ότι το σερβις και γενικότερα οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές, τα μέτρα τηρούνται από το προσωπικό, οι ακτές της Πιερίας δόξα τον θεό, είναι απέραντες και δεν υπάρχει κίνδυνος συγχρωτισμού. 

Από τη μια ο Όλυμπος, από την άλλη ο Θερμαϊκός και στη μέση οι χρυσές αμμουδιές, καθιστούν τις ακτές του Ολύμπου ιδανικό προορισμό.












Το ίδιο και με τις τιμές στα ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ξεκινούν από 30 ευρώ (καλά διαβάσατε!!) και φτάνουν όσο αντέχει η τσέπη σας.
Μετά τα μπάνια σας και την ηλιοθεραπεία, αποδράστε στις γύρω περιοχές, στα μνημεία, στους παραδοσιακούς οικισμούς, όλα είναι σε μια διαδρομή 20-30 λεπτών γεμίζοντας τις διακοπές σας με εικόνες και νέες παραστάσεις, που θα σας ανανεώσουν και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές...Ακόμη να γευτείτε τις τοπικές νοστιμιές στις ψαροταβέρνες ή τις ψησταριές με ποιοτικά ντόπια κρέατα, πεντανόστιμα, να αγοράσετε φρούτα, ντοματές, νεκταρίνια, γιαρμάδες, καρπούζια,  κηπευτικά, βότανα, τσάι, χαμομήλι, ρίγανη όλα από τις πλαγιές του Ολύμπου.
Κατά μια διαβολική σύμπτωση φέτος ιδιαίτερα στον Πλαταμώνα, κάνουν επέλαση ή ...παρέλαση πανέμορφες Ελληνίδες, μαζικά,  τόσο που είναι οφθαλμοφανές, θα το διαπιστώσετε κι εσείς...
Πολύ καλός κόσμος, γενικότερα, ένα level πιο πάνω από άλλες χρονιές, αν αυτό έχει κάποια αξία για τους νεολαίους και όχι μόνο!!!