22.6.21

ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.... ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΙΛΑΕΙ παρά τις διαβεβαιώσεις.....

Ήταν την περασμένη Παρασκευή που ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ δεσμευόταν ότι θα επιλυθεί το ζήτημα με τις φανέλες της εθνικής των ΣΚΟΠΙΩΝ (ή της Βόρειας Μακεδονίας των Πρεσπών), καθώς αυτές έφεραν σήμαμε τα αρχικά FFM (σσ. τα αρχικά των λέξεων- Football Federation of Macedonia).Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά φρόντισε να προχωρήσει ο ίδιος σε μία προκλητική ανάρτηση κάνοντας λόγο για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας. Από το Άμστερνταμ όπου βρίσκεται με πρόσκληση του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε για να παρακολουθήσει τον αγώνα της χώρας του εναντίον της Ολλανδίας, ο Ζόραν Ζάεφ έγραψε σε ανάρτησή του: 
"Σήμερα από το γήπεδο στο Άμστερνταμ, προσφέρω τη στήριξή μου στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας. Ευχαριστώ στον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε για την πρόσκληση να δούμε τον αγώνα μαζί" έγραψε μεταξύ άλλων.
Τέλος, η επίκληση του Ζάεφ πρόσφατα ότι είναι "ιδιωτική" η ομοσπονδία τους και δεν εμπίμπτει στους περιορισμούς της συμφωνίας των Πρεσπών και ότι -τάχα μου- θα λυθεί το θέμα, δεν στέκεται καθώς ακούστηκε ο ύμνος των ΣΚΟΠΙΩΝ στα γήπεδα και τους αγώνες τους!!! 
Η συμφωνία των Πρεσπών κατέρρευσε τόσες φορές. Από εκεί και πέρα, είναι ευθύνη της Ελληνικής κυβέρνησης να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση τώρα που μιλούν και οι Βούλγαροι..!!