14.4.21

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, προσωρινά, ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ JOHNSON; Του Δ. ΓΑΚΗ

Παρακολουθώντας όλες τις επιστημονικές εξελίξεις, ο χειρουργός μεταμοσχεύσεων και τ. διοικητής του ΑΧΕΠΑ δρ Δημήτριος Γάκης εξηγεί τα δεδομένα για τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς με ανάρτησή του  στο facebook:
#Γιατί όπως όλα τα εμβόλια είναι σε φάση 3 έρευνας, και έχει άδεια υπό προϋποθέσεις
#Πολύ σωστά τα CDC & FDA , μαζί, αποφάσισαν την αναστολή του εμβολιασμού, ώσπου να αποφασίσει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ παρακολούθησης επιπλοκών που συγκαλείται σήμερα.
θρομβωτική κατάσταση είναι παρόμοια με την εμφανιζόμενη και στο εμβόλιο της Astra Zeneca. Δεν είναι κοινή θρόμβωση. Συνοδεύεται από ελάττωση των αιμοπεταλίων και αιμορραγική διάθεση. Είναι βεβραδυσμένη επιπλοκή (εμφάνιση μετά την 1 η εβδομάδα και πριν από την τρίτη εβδ.).
#Είναι πολύ σπάνια < 1/ 1.000.000
#Φαίνεται ότι οφείλεται στον αδενοιό - φορέα των δύο εμβολίων. Αν είναι σωστή η υπόθεση αυτή, τότε και το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V θα πρέπει να έχει παρόμοια παρενέργεια.
#ΔΕΙΤΕ την υπευθυνότητα των ΗΠΑ για την προστασία των πολιτών τους και την άμεση και δραστική αντίδραση, μόλις διαπίστωσαν την επιπλοκή στο online σύστημα Vaers δήλωσης των επιπλοκών, όπου κάθε πολίτης, από το κινητό του, και κάθε γιατρός δηλώνει την επιπλοκή.
#ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ !