O Λευτέρης Λαζάρου, είναι ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin και κατόπιν συνεννόησης με την Προεδρία της Δημοκρατίας, δημιούργησε ένα μενού με συνολικά 45 πιάτα για το βράδυ της 24ης Μαρτίου. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Προεδρικού Μεγάρου, απόλαυσαν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.
Μπισκότο ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού για αρχή
Το πρώτο πιάτο ήταν από σούπα κακαβιάς με πεσκανδρίτσα από την Εύβοια και λάδι Καλαμάτας.
Το δεύτερο ήταν ένας κιμάς γαρίδας σε ζωμό θαλασσινών τυλιγμένος σε φύλλο λάχανου με κρόκο Κοζάνης.
Ακολούθησε φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και ντοματίνια Κρήτης.
Για επιδόρπιο, λευκή σοκολάτα με μαστίχα Χίου και φιστίκια Αιγίνης.