7.3.21

Επιτέλους, μια σπουδαία (κατόπιν ωρίμου σκέψεως) απόφαση. Γράφει ο αρθρογράφος και συγγραφέας ΑΙΓΕΙΡΟΣ

Μέσα στον απερίγραπτο ζόφο των ημερών, με το λοιμό και τον σεισμό, με τις απανωτές καραντίνες και τα σκληρά ή μαλακά λοκ ντάουν, ενορχηστρωμένα όλα, με αποτρόπαιες πράξεις (εγκλήματα) σεξουαλικών παρενοχλήσεων, παρεκτροπών, ανωμαλιών και διαστροφών, πασπαλισμένα δε με μπόλικο αριστερόν άλας και βανδαλισμούς από διαμαρτυρομένους διαδηλωτές – υποστηρικτές ενός καταδικασθέντος τρομοκράτη, ιδού, που η συσταθείσα Επιτροπή για τον εορτασμό της Επετείου των 200 χρόνων από τη Επανάσταση του 21, δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ, και πήρε ‘’σπουδαία’’ απόφαση, για να γελάσει ίσως, και ο κάθε πικραμένος Έλλην.

Όπως διαβάζω στο τουίτερ και αν δεν είναι φέηκ νιους, για να μιλήσω και στη γλώσσα μας, η επικεφαλής της Επιτροπής κυρία, δήλωσε ότι εξετάζονται κοινές εκδηλώσεις με το Μπαγκλαντές (!!!!), μιας και η χώρα αυτή γιορτάζει τα 50 χρόνια της ανεξαρτησίας της.

Εμπρός λοιπόν, να βάλουμε δίπλα δίπλα τις δύο επετείους ανεξαρτησίας και να συνεορτάσουμε. Τι Ελλάδα και 200 χρόνια, τι Μπαγκλαντές και 50;

Συγχαρητήρια, κυρά μου, για τη φαεινή σας ιδέα!!! Και ευκαιρία να μεταδώσετε τη δική σας γνώση στους Έλληνες και ιδίως στη νεολαία μας για το κατά που πέφτει το κρατίδιο αυτό της Ανατολής και κυρίως για τη συγγένεια που έχει ο πολιτισμός του με το δικό μας.

Ο ΑΙΓΕΙΡΟΣ