22.1.21

RED20BAR.online, 21-1-21 ...! Αφιέρωμα στον ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.- 20 ΦΩΤΟ

Αναστασίου του Περσου σημερα, ημέρα που δέχομαι τα περισσότερα δώρα της χρονιάς.
Επισκέψεις για κεράσματα ...δεχομαι στο νεο μου καταστημα που ειναι ανοικτο απο χθες 21/1/21 και λεγεται (πως αλλιως αλλωστε) RED20BAR.online kai λειτουργει 24 ωρες το εικοσιτετραωρο,με βροχη,χιονι και χαλαζι με εαν απλο κλικ και subscribe.
***
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον αγαπητο μας φιλο και ακλονητο στανταρ για οσα χρονια τον γνωριζω Θεοδωρο Ζαπουνιδη που συνεχιζει για πολλα πολλα χρονια να ειναι ο πρωτος και μερικες φορες(εκτος της μαμας μου),ο μοναδικος που θα μου ευχηθει ανημερα του Αναστασιου του Περσου.
Επισης απο σημερα ξεκιναω επισημα το μεγαλυτερο και αρτιοτερο προτζεκτ , που θα διαρκεσει τα επομενα δυο χρονια και θα παρουσιαστει στις 21/1/21 ετος που συμπληρωνονται και τα 20 χρονια λειτουργια του αγαπημενου red coffee bar.
Στις φωτογραφιες θα δειτε ανθρωπους που κατα καποιο τροπο επηρεασαν την γαστρονομικη και καλλιτεχνικη μου υποσταση τα τελευταια 30 χρονια .
Μια αυλη γνωση και κληρονομια που θα επιδιωξουμε, να καρποφορησει εκτος συνορων αυτη τη φορα σε ενα περιβαλλον που θα ειναι φιλικο και φιλοξενο στο επιχειρειν και στην καλλιτεχνικη καινοτομία.
Αυτα τα λιγα, περισσοτερα συντομα στα μεσα δικτυωσης και προσωπικα για οποιον θελει .Η ομαδα θα λειτουργησει με unboss
 εταιρικη κουλτουρα .

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ του ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΤΗΝ 21-1-21