Μόνο που κάποιες φορές ο μοσχαρίσιος κιμάς αφήνει μια χοντροκομμένη υφή στο πιάτο, στερώντας το και από εμφάνιση και από γεύση.
Το μυστικό των σεφ το λύνει αυτό με ένα μείγμα κιμά από μοσχάρι και χοιρινό. Καθώς το χοιρινό είναι πιο λιπαρό κρέας, ο συνδυασμός τους καταλήγει σε μια πολύ πιο μαλακή υφή.
Για το απόλυτο αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε μοσχαρίσιο κιμά από άπαχο βοδινό κρέας και κιμά από χοιρινό. Όσο για τη χρυσή αναλογία τους, 2 μέρη μοσχαρίσιου κιμά ανά 1 μέρος χοιρινού…
https://www.newsbeast.gr/geuseis/arthro/7013369/to-apolyto-mystiko-gia-to-pio-nostimo-rolo-kima-pou-fagate-pote