19.1.21

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

 Ήταν 19/1/2019, όταν η Γενική Συνέλευση των Μελών τής Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου [ ΕΣΕΤ ] (σε πανελλαδικό επίπεδο) πραγματοποιούσε την εκλογή τού σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου. Ήμουν κι εγώ εκεί, αφού είμαι, εδώ και πολλά χρόνια, μέλος τής ΕΣΕΤ. 


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Φέτος, η Γενική Συνέλευση θα γίνει διαδικτυακά, το Σάββατο 30/1/2021, στις 12.00 το μεσημέρι. Συνάδελφοι και συναδέλφισσες από όλη την Ελλάδα θα είμαστε στους υπολογιστές μας ή και στα κινητά μας για να συμμετάσχουμε σ' αυτή την ετήσια συνάντησή μας.
Όχι, η πίτα δεν θα είναι ...ηλεκτρονική! Θα είναι πραγματική και, προφανώς, θα υπάρχει και πραγματικό φλουρί που θα το κερδίσει κάποιος τυχερός συνάδελφος ή κάποια τυχερή συνάδελφος. 


ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ,
ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
Αν και ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα ανταλλάξουμε ευχές (που πραγματικά τις έχουμε πολύ ανάγκη).
Άλλωστε, το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα, εδώ και 10 περίπου χρόνια, διέρχεται πολύ μεγάλη κρίση, όχι μόνο οικονομική αλλά και ηθική. Και όσοι συνάδελφοι και όσες συναδέλφισσες, κυρίως της Ελληνικής Περιφέρειας, αντέχουν ακόμη, είναι πραγματικοί ήρωες και ηρωίδες.




Η ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Στη φωτογραφία που αναρτώ εδώ, βλέπουμε κάποια μέλη των Συμβουλίων μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας, Γιώργο Κουκουλιάτα, που κατάγεται από την Πιερία.
Αν και είμαι στο κέντρο τής φωτογραφίας, μεταξύ δύο όμορφων κυριών - δημοσιογράφων (η μία από την Ικαρία [Σοφία Σιδηροπούλου] και η άλλη από την Πιερία [Εύη Μιχωλού]), ας μην παρεξηγηθεί η εκεί παρουσία μου μεταξύ εκλεγμένων, αφού δεν ήμουν υποψήφιος για κανένα όργανο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.
Είμαι εκεί, επειδή, μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, προήδρευα της Εφορευτικής Επιτροπής η οποία διεξήγαγε τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. τής Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Και με τη βοήθεια των καλών συναδέλφων, όλα πήγαν καλά.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Θυμίζω ότι...
Το Πανελλαδικό Διοικητικό μας Συμβούλιο, που είχε τότε εκλεγεί, αποτελείται από τους/τις εξής Δημοσιογράφους:
Γιώργος Κουκουλιάτας - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Εύη Μιχωλού - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιώργος Παπούλιας - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κώστας Τσιμόπουλος - ΤΑΜΙΑΣ
Σοφία Σιδηροπούλου - ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Γιώργος Ναστούλης - ΜΕΛΟΣ
Τάνια Δούλαλα - ΜΕΛΟΣ
Το Πειθαρχικό μας Συμβούλιο αποτελείται από τους/τις εξής Δημοσιογράφους:
Ζωή Παπαγεωργίου
Ράπτης Νικόλαος
Ράπτη Σταματία
Και η Ελεγκτική μας Επιτροπή αποτελείται από τους/τις εξής Δημοσιογράφους:
Μαρία Βαλσαμοπούλου
Παναγιώτης Καρβουνιάρης
Γεωργία Πανδρούλα


*** Ανάρτηση του Ανδρέα Κατσιάπη-Γαλανού