20.11.20

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση"

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα". Μια φράση του κ. Γιαννούλη... ήταν εκείνη που άναψε το "φυτίλι". Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε "αφήστε τα μελοδραματικά. Η "Αυγή" δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση". 

Ο κ. Λοβέρδος αντέδρασε έντονα λέγοντας "η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους; Σοβαρολογείτε;" με τον κ. Γιαννούλη να απαντά "ναι, βεβαίως. Όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς...". 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι "η αδράνεια και η ανικανότητα σκοτώνει".


Η ανακοίνωση της ΝΔ
Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη δήλωση Γιαννούλη, την οποία χαρακτηρίζει άθλια, τονίζοντας τα εξής: "Για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωσή τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».




https://www.enikos.gr/politics/750635/agria-kontra-loverdou-giannouli-i-dilosi-gia-tous-thanatous-apo-k