2.10.20

Οι διαπιστώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ Αστερίου Καστόρη για το Νοσοκομείο Κατερίνης ως ...ασθενής.FOTO

Πολλά xρόνια έρχομαι καθημερινά στο νοσοκομείο μας ως εργαζόμενος. Πρώτη φορά το επισκέφτηκα και ως ασθενής (για μια επέμβαση ρουτίνας όπως την χαρακτηρίζουν οι γιατροί),διαπίστωσα... και απο μια άλλη σκοπιά τωρα, οτι το προσωπικό μας δεν είναι μόνο συνειδητοί επαγγελματίες που δίνουν καθημερινές μάχες, ενώ είναι κακοπληρωμένοι και κουρασμένοι. (Πέρασαν δυσκολίες, οικονομική κρίση, μνημόνια, τώρα κοβιτ 19).
 Είναι και πραγματικοί λειτουργοί, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την υγεία. 
Με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον τους, την εργατικότητα τους, την συμπεριφορά τους απέναντι στους ασθενείς. 
Είχαν πάντα έναν καλό λόγο για όλους μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του χειρουργείου και του αναισθησιολογικου τον γιατρό μου τον κύριο Χανδολια, την κυρία Τσιρογιαννη, την Άννα την προϊσταμένη μας τον Ξενοφών, το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής την Παναγιώτα την Δήμητρα τον Νίκο τον Παύλο τις καθαρίστριες τις τραπεζοκομους. 
Και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!
                                    
                                      *** 
*** ανάρτηση του Αστερίου Καστόρη στο facebook

*** Εμείς του ευχόμαστε Περαστικά