23.9.20

Τα 20 "μοντέλα" που μπήκαν στο GNTM ...Δείτε την Κατερινιώτικη συμμετοχή του Κώστα, ως τα προημιτελικά των auditionς...!

Ο 3ος κύκλος του GNTM, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για 2 σεζόν, επέστρεψε στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα και μας έχει...αλλάξει τα φώτα!!!Boys & Girls!
 

Αγόρια και κορίτσια και κάτι "άλλο" (δανειζόμαστε τίτλο μυθιστορήματος που κυκλοφορεί) αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!
Στη διαδικασία επιλογής μπήκε με αίτησή του ο Κατερινιώτης Κώστας, και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM! Είναι 19 χρονών, δηλώνει περήφανα πως είναι ΡΟΜΑ, σπουδάζει στο Δ.ΙΕΚ του Υπουργείου Υγείας στην ειδικότητα "Βοηθός Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας" στην Κατερίνη και δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία και "όπου βγει" ...!








Για την εμπειρία από την πρώτη του audition θεωρεί ότι ήταν μοναδική και τη χάρηκε. Στη δεύτερη audition όπου ο ανταγωνισμός ήταν ακόμη πιο σκληρός, καθώς φέτος συμμετέχουν πραγματικά πανέμορφα "μοντέλα", δεν τα κατάφερς...
Στο olymposvoice.blogspot.com συγκρίνοντας τον εαυτό του και τις συμμετοχές σχολίασε πως "υπάρχουν πάρα πολύ όμορφα αγόρια και κορίτσια, πραγματικά μοντέλα, που θα εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές!"
Ο Κώστας δεν μπήκε στο Bootcamp αλλά έζησε την εμπειρία...!
Επιστροφή στην πραγματικότητα !!!

Τα 20 "μοντέλα"  που μπήκαν στο GNTM...