1.7.20

Mediterranean Taste Awards™ Results. ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για τα Κοτόπουλα Εξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ

Δεν είναι διαφήμιση. 
Είναι αναγνώριση της επιτυχίας της εταιρείας ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ με έδρα το νομό Πιερίας.
Κατέκτησε σπουδαία βραβεία -διακρίσεις, για...
την ανώτερη γεύση και την ποιότητα.
Το ιδιαίτερο κοτόπουλο ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ που βλέπετε στο flyer σάρωσε τα βραβεία με 2 πλατίνες !!! Η ανώτατη βράβευση της διοργάνωσης...!
Είναι ένα καινοτόμο και ιδιαίτερο προιόν, ( το κοτόπουλο εκτρέφεται με λιναρόσπορο, ρίγανη, κανέλα,  σκόρδο , γλυκάνισο. Όλα αυτά προσδίδουν υψηλή ποιότητα στο κρέας γιατί ουσιαστικά βελτιώνεται η ευζωία τους και το κρέας διαφοροποιείται:τόσο η εναπόθεση λίπους είναι διαφορετική από τον λιναρόσπορο που περιέχει ω3 καλά λιπαρά όσο και η υγρασία και υφή του κρέατος !
Τα φυτογενή αρωματικά προστατεύουν την υγεία τους αλλά συγχρόνως ανεβάζουν την ποιότητα του κρέατος)!!!
Επίσης το γνωστό "Κοτόπουλο Εξοχής Αμβροσιάδη", κατέκτησε 1 χρυσό βραβείο  για την ποιότητα!
Ο διαγωνισμός που συμμετείχε είναι ο MEDITERANEAN taste awards 2020 στον οποίο συμμετείχαν ως κριτές, γνωστοί ΣΕΦ και Γευσιγνώστες όπως ο ΜΠΟΤΡΙΝΙ ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ,  ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ και άλλοι σπουδαίοι του χώρου, που πέρασαν κυριολεκτικά από "κόσκινο" τις συμμετοχές.

Μέσα από τις δεκάδες βιομηχανίες, μονάδες και εταιρίες, ο ΜΑΚΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ξεχώρισε με τα προϊόντα του επιστρέφοντας στην Κατερίνη με τα μεγάλα βραβεία της χρονιάς. 
Πολλά συγχαρητήρια!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ:
https://www.medtasteawards.com/the-winners/?fbclid=IwAR3V4wycBqDkukgNReK6E5qlsSN2CS6yeHYTModzy41NkZatqaikHFwgvhk

***[Υποσχόμαστε σύντομα, να κάνουμε ένα αφιέρωμα στην εν λόγω εταιρία, γιατί δεν υπάρχει οικογένεια που δεν γεύεται στο τραπέζι της την ποιότητα ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ.]