25.3.20

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο -ΦΩΤΟ

ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον πολυβραβευμένο φωτορεπόρτερ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟ είχα την ευκαιρία αλλά και τη χαρά
να δημοσιεύω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από μεγάλα γεγονότα. Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακούς Αγώνες (από το 2004) καθώς και από όλα τα μεγάλα αθλητικά και πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα. Το μοναδικό από τα blog και τα ειδησεογραφικά site στη Βόρεια Ελλάδα, στη Μακεδονία ειδικότερα που είχε και έχει τη χαρά να δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό που μένει στην ιστορία αποτυπώνοντας ΓΕΓΟΝΟΤΑ μικρά ή μεγάλα, κατά κύριο λόγο ΜΕΓΑΛΑ.
 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ θα ήταν φέτος στο ΤΟΚΙΟ... Μας έδωσε αποκλειστικά πλάνα- κλικ δηλαδή,  από τις πρόβες και την επίσημη τελετή της ΑΦΗΣ της Ολυμπιακής Φλόγας στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και είχαμε μια κρυφή ελπίδα ότι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020 θα γινόταν.... Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ όμως είχε αντίθετη γνώμη...
Θα στερηθούμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του αγαπημένου φίλου και νυν προέδρου της ΠΕΦΦΕΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ, που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την αναβολή των αγώνων,  αλλά σήμερα θα σας προσφέρω φωτογραφίες από τα τελευταία 2 χρόνια έτσι ως "παρηγοριά" !
ΑΣ ευχηθούμε το 2021 να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γεροί και δυνατοί και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Ελλάδα και τον Κόσμο..!!
































ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ που δημοσιεύσαμε στο OlymposVoice.blogspot.com