5.2.20

Παράδοση ψυχομετρικου τεστ wisc για παιδιά

Παράδοση ψυχομετρικού τεστ wisc για παιδιά το οποίο θα εξοπλίσει το Ιατροπαιδαγωγικο Τμήμα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Κατερίνης δωρεά του συλλόγου "forder und freundskreis elliniko e.V."
Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο και ιδίως την πρόεδρο κα Καλλιόπη Brandstater Τριγκα πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο Κο HINRICH STECHMANN για την άμεση και πρόθυμη ανταπόκριση τους στο ευαίσθητο αυτό αίτημα το οποίο ικανοποιήθηκε αμέσως με πολύ αγάπη από μεριάς του συλλόγου.
Αισθανομαι πολυ ευλογημενος που γνωρισα και συνεργαζομαι με την Καλλιόπη και τους συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους Γερμανοί και παρ' όλα αυτά προσφέρουν από το περίσσευμα τους με αγάπη και ανταποδοτικότητα μόνο αγάπης προς την Χώρα μας. Ο Σύλλογος δώρισε πάνω από 430.000 ευρω ιατρικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Κατερινης και πάνω από 300.000 ευρω σε Νοσοκομεια της Β.Ελλαδος και περιπου 1.000,000 ευρω σε νοσοκομεια και κοινωνικες δομες της υπολοιπης ελλαδας οπως και μεμονομενων περιστατικων οικονομικης ενισχυσης με διαφορους τροπους και κυριως με αγορες μεγαλων ποσοτητων ακριβων φαρμακων που στο συνολο τους ξεπερναει τα 2.000,000 ευρω σε συνολο 6 ετων λειτουργιας του συλλογου,
.Αυτο αναφέρεται για να αποφευχθούν πολιτικές σκοπιμότητες και ανόητα σχόλια των δωρεών , με τις οποίες δίνονται άμεσες λύσεις.
Τελος θα ηταν παραλειψη να μην ευχαριστησω τον προηγουμενο διοικητη Κο Μυστριδη Ανεστη για την συνεργασια του σε ολα τα επιπεδα και με τον συλλογο , οπως και τον σημερινο για την καλη διαθεση μελλοντικης συνεργασιας που διαφανηκε στην πρωτη συναντηση μας.
Το Ιατροπαιδαγωγικο Τμήμα του ΚΨΥ Κατερίνης δέχεται καθημερινά παιδιά και εφήβους τόσο διαγνωστικά οσο και θεραπευτικά και υποστηρικτικά. Το WISC V αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για την διάγνωση διαφόρων δυσκολιών και τον προσδιορισμό του δείκτη νοημοσύνης.
Το τεστ παραδόθηκε στο τμήμα και συγκεκριμένα στην Κα Βουρα Νότα υπεύθυνη κλινική ψυχολόγο και στην Κα Αλίκη Χριστουλακη εθελόντρια ψυχολόγο του τμήματος.
Ευχαριστώ Τέλος τόσο την Κα Βουρα τον Διευθυντη Ιατρό του ΚΨΥ Κο Ξυλα όσο και τον φίλο μου Γιάννη Μιχαηλίδη για την δια μεσολάβηση και άψογη συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι η δωρεά αυτή θα πιάσει τόπο και θα δώσει άμεσες λύσεις σε τόσο ευαίσθητα θέματα.
Καλλιόπη και HINRICH σας ευχαριστούμε για όλα και σας αγαπούμε ιδιαίτερα.



ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ