5.2.20

Mega σίριαλ: Αυτή είναι η πρώτη σειρά εποχής του νέου καναλιού

Το πρόγραμμα έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό. Τις καθημερινές στο πρωινό, από τις 07:00 ως τις 11:00 θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Νίκος Φιλιππίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Θα ακολουθεί ειδησεογραφική εκπομπή με τον Θανάση Φουσκίδη, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη Δάφνη Καραβοκύρη και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει με το μαγκαζίνο του, στις 17:00 ή στις 17:30, μαζί με τον Παναγιώτη Τζένο και σχολιαστές την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Θανάση Μαυρίδη. Στις 20:00 θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχει πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός. Θα υπάρχουν και αθλητικές εκπομπές, μία τα μεσημέρια με τον τους Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Αντώνη Κατσαρό και την Κυριακή το βράδυ με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.


Η πρώτη σειρά εποχής

Το βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα «Τα μυστικά του βάλτου» γυρίζεται για λογαριασμό του νέου Mega. Το έργο αναφέρεται στους Βαλκανικούς Πολέμους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ντέπης Γκολεμά στο znews.gr, τα γυρίσματα θα αρχίσουν την επόμενη σεζόν αλλά έχουν ήδη κλείσει κάποια ονόματα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.