9.2.20

Κώστας Βουτσάς: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο-ΦΩΤΟ αρχείου

Δύσκολες ώρες για τον δημοφιλή ηθοποιό, καθώς οι θεράποντες ιατροί κρίνουν κρίσιμη την κατάσταση του 88χρονου. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων
του Open TV, ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο "Αττικόν" σε κρίσιμη κατάσταση μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Κώστα Βουτσάς μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Κοντά του βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σημειώνεται ότι πριν δύο μήνες ο Κώστας Βουτσάς είχε νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο, καθώς τον είχε ταλαιπωρήσει και πάλι μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι ο μικρός γιος του, Φοίβος τον είχε κολλήσει ίωση. Το πρωί του Σαββάτου η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού - σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή - είπε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο». Η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να εξηγήσει ότι με τον μικρό Φοίβο έρχονται διάφορα μικρόβια στο σπίτι, όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά.Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι 88 ετών. Πριν λίγες εβδομάδες βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ με την οποία είχε αποκτήσει μία κόρη. Ο 88χρονος ηθοποιός, είναι παντρεμένος από το 2016 με την Αλίκη Κατσαβού με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.
Ο Βουτσάς έχει άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979). Η Θεοδώρα ακολούθησε τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από προηγούμενο γάμο της τρίτης γυναίκας του Εύης Καραγιάννη, πρώην μοντέλου και ηθοποιού), Άνθιμος Ανανιάδης, είναι επίσης ηθοποιός.