21.1.20

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΦΩΤΟ


Συνάντηση συνεργασίας είχε
ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης,
κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, με τον απελθόντα διοικητή κ. Ανέστη Μυστρίδη στο

ΓΝΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες
 του 
ΟlymposVoice.blogspot.comοι δύο άντρες επισκέφθηκαν όλες τις κλινικές και τους χώρους του νοσοκομείου, με τον κ. Μυστρίδη σε ρόλο "ξεναγού" να κάνει τις συστάσεις τόσο στις κλινικές όσο και στις υπηρεσίες.

Ο κ. Χατζηγεωργίου ενημερώθηκε για τα θέματα άμεσης προτεραιότητας του νοσοκομείου, από τον κ. Μυστρίδη που του ευχήθηκε εγκάρδια, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση των δύο αντρών, με τον ιατρικό διευθυντή και διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ανέστη Μπεκριδέλη, ο οποίος ενημέρωσε συνοπτικά το νέο διοικητή για θέματα που άπτονται τον ιατρικό κλάδο.

Οι δύο άντρες, πρώην και νυν διοικητής, επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, τόσο με την πρόσκληση όσο και με την ανταπόκριση, για τη συνάντησή τους αυτή, γεγονός που σχολιάσθηκε από τους εργαζόμενους ιδιαίτερα θετικά.

Μετά την ολοκλήρωση των ενημερωτικών συναντήσεων του νέου διοικητή, ενδεχομένως να ...συστηθεί και στους πολίτες της Πιερίας με συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ( που την αναμένουν) όπου θα αναλύσει τους στόχους, το master plan της διοίκησής του, το μοντέλο Διοίκησης και τη διοικητική φιλοσοφία που πρόκειται να εφαρμόσει και αναμένεται από το σύνολο του οργανισμού.

Αυτό που απαιτούν οι πολίτες είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, είτε πρόκειται για το ιατρικό είτε για το νοσηλευτικό προσωπικό.
Αυτό καλείται να πετύχει ο νέος διοικητής, από τον οποίο οι προσδοκίες όλων είναι μεγάλες.


Το
ΟlymposVoice.blogspot.com χαιρετίζει τη συνάντηση συνεργασίας των δύο αντρών κι εύχεται στον κ. Χατζηγεωργίου καλή επιτυχία.