17.12.19

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, αλλά και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΕΚ δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Θανάση Γκούνα για την δυνατότητα που μου προσφέρουν να έχω βήμα ενημέρωσης μέσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.
Θα έλεγα «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος», μόνον που ούτε εγώ είμαι δολοφόνος, ούτε όμως υπάρχει κάποιο έγκλημα.
Απλά νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και δέος που μετά από 31 χρόνια επιστρέφω στο ηλεκτρονικό μέσο Ενημέρωσης από το οποίο ξεκίνησα την περίοδο 1988-1989, εκεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, επί της οδού Κρέσνας 35.
Οι καιροί έχουν αλλάξει δίχως αμφιβολία. Τα σόσιαλ μίντια έχουν επιφέρει ανακατατάξεις.
Στο κομμάτι λοιπόν που με αναλογεί και επειδή γνωρίζω πως η νέα Διοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας Κώστα Κουκοδήμο δίνει τεράστιο βάρος και σημασία στον αγροτικό κόσμο, έρχομαι με την εκπομπή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, να κάνω αυτό που κάνω επί 35 χρόνια τώρα: Υπεύθυνη, αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων της περιοχής μας. Που το δικαιούνται, αλλά δεν τους το προσφέραν μέχρι σήμερα.
Σ αυτήν λοιπόν την Εκκίνηση της αγροτικής ενημέρωσης του νέου Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, θα έχουν λόγο και ρόλο όλοι οι εμπλεκόμενοι στον πρωτογενή τομέα που μπορούν να βοηθήσουν τον αγροτικό κόσμο.
Τους καλώ και από την θέση αυτή να σταθούν αρωγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες μας, όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό μου και ειλικρινά τους ευχαριστώ.
Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν για τους ανθρώπους της υπαίθρου του Δήμου Κατερίνης και μέσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο που θα είναι μπροστάρης και πρωταγωνιστής στην ενημέρωση και αυτού του κόσμου…
Σας ευχαριστώ…