17.12.19

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ...ΕΓΓΡΑΦΩΣ του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ Σάκης Γκούνας απαντά σε σχόλιο της δημοσιογράφου Ελίνας Διαμαντοπούλου, δημοσιεύοντας
σχετικά έγγραφα. Ακολούθησε η απάντηση της δημοσιογράφου. ΔΕΙΤΕ το διάλογο. 

"Καλή μας ήμερα.... όσο μπορεί να είναι.
Ενημερώθηκα χτες και έπειτα είδα και το σχετικό βίντεο από εκπομπή του Dion Channel ότι η θέση ευθύνης που έχω στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, είναι έμμισθη (στο σημείο 1:20:00 της εκπομπής).

 Ασχέτως αν ήδη στην παρουσίαση του προγράμματος το Σάββατο 14/12/2019 το είχα ξεκαθαρίσει αυτό.
Θέλω να πιστεύω ότι η φίλη και δημοσιογραφος Ελινα Διαμαντοπουλου το έκανε από κακή πληροφόρηση, (δεν πίστεψε και τα λεγόμενα μου του Σαββάτου), που δέχτηκε και όχι εσκεμμένα.
Καταθέτω την σχετική απόφαση του δημοτικού ραδιοφώνου από τις 17/10/2019 στην οποία και εγώ αλλά και ο αντιπρόεδρος κυριος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, αποποιηθηκαμε την οποιαδήποτε αμοιβή!!
Είμαστε ΑΜΜΙΣΘΟΙ.
Επόμενο λάθος, για να μην το χαρακτηρίσω Fake News, ήταν η ενημέρωση που είχα υποτίθεται για τα οικονομικά του δημοτικού ραδιοφώνου. Μπορώ να προσκομίσω το έντυπο που μου παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση.
Θα γίνει επόμενη συνάντηση - ενημέρωση Επι των οικονομικών. Θα παρακαλούσα την διόρθωση των γεγονότων και την αλήθεια από την φίλη Ελινα."




ΣΤΗΝ εν λόγω ανάρτηση η ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε τα εξής:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Σάκη! Περιμένουμε την πλήρη εικόνα του ραδιοφώνου από εσένα που τουλάχιστον σεβάστηκες, στην πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος, την ανάγκη των συνδημοτών σου για πληροφόρηση! Σε εξαιρώ από το κλίμα υποτίμησης του Τύπου που διέκρινα σε κάποιους άλλους το Σάββατο.... Καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου!"