3.7.24

Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, "BLACK PEARL"... Τι καθορίζει τη ζωή μας;


 Το 15ο βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου με τίτλο "BLACK PEARL"... κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ. Πρόκειται για ένα μυστηριώδες και συναρπαστικό μυθιστόρημα 613 σελίδων, με έντονο ερωτισμό και πολλές ανατροπές. Αριστοτεχνικά γραμμένο, με «κινηματογραφικές» περιγραφές και εικόνες, αγωνία, αντιθέσεις, μα και έντονο χιούμορ, στη ροή του μύθου... Σβετλάνα, Γιαντράγκα, Τιοντόρ, Ορέστης, «Μπρους». Όλοι τους νεκροί. Πλην της Γιαντράγκα, τέσσερις άνθρωποι κατά διαβολική σύμπτωση, είχαν κρατήσει στα χέρια τους, το ίδιο μαγικό χαρτάκι. Το δικό του δελτίο τζόκερ. Και ήταν αυτό το χαρτάκι που συνέδεε τον Ντίνο με τους τέσσερις νεκρούς και το μυστήριο γιοτ “Βlack Pearl” ! Το τζόκερ και το “Βlack Pearl” ήταν το κοινό μυστικό τους. Μυστικό που πήραν μαζί τους, μυστικό που κουβαλούσε επτασφράγιστο ο επιχειρηματίας Ντίνος Ποδαράς. Μήπως αυτό το μυστικό ήταν η αιτία των θανάτων; 

Ποιος κρυβόταν πίσω από τους θανάτους; Ποιος θα καταδικαζόταν γι΄ αυτά τα εγκλήματα; Αποδεδειγμένα, κανείς. 

Απολύτως κανείς δε μπορούσε να οδηγηθεί στη φυλακή. Αντίθετα με τη λογική και τη δικονομία που λέει ότι για να κριθεί κάποιος ένοχος, πρέπει να υπάρχει πτώμα, σε αυτή την υπόθεση, υπήρχαν πτώματα, μα δεν υπήρχαν ένοχοι για να τιμωρηθούν. Ήταν όλοι τους νεκροί. 

Άλλωστε ποια μεγαλύτερη τιμωρία από το θάνατο, μπορούσε να τους επιβληθεί; Στο ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα «BLACK PEARL», το θέμα που διαπραγματεύεται το βιβλίο είναι η τύχη και οι επιλογές μας. 

Η ΤΥΧΗ ή οι επιλογές μας διαμορφώνουν αυτό που γινόμαστε; Τι καθορίζει τη ζωή μας;

 Οι επιλογές ορίζονται από την τύχη ή τις συγκυρίες; 

Ένα "ζωντανό", φρέσκο βιβλίο του ΣΗΜΕΡΑ που θα σας συναρπάσει..