11.6.24

Παραλία Κατερίνης: Κέρδισε τις εντυπώσεις η Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων .Πιστοί και όμορφοι φίλοι!! 10 φωτο

«Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην εξωστρέφεια του τόπου μας. Συγχαίρω τον Κυνοφιλικό Όμιλο Πιερίας για τη διοργάνωση και όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές», τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Μορφολογίας Σκύλων, που με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή, με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης/Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Τουρισμού φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Παραλίας, το Σαββατοκύριακο 08 & 09 Ιουνίου.

Στην έκθεση συμμετείχαν εκατοντάδες σκύλοι, που ανήκαν σε γνωστές, καθώς και σπάνιες φυλές, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού και εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, κάτοικοι και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη φροντίδα ή εκπαίδευση που απαιτείται για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου. Στον επίλογο κάθε ημέρας έγινε απονομή στους καλύτερους σκύλους της έκθεσης, οι οποίοι αναδείχθηκαν από ειδική επιτροπή διεθνών κριτών (Αυστρία, Κροατία, Σερβία, Ελλάδα).

«Για διοργάνωση – θεσμό που προσελκύει επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μία έμπρακτη προσπάθεια καλλιέργειας του κυνοφιλικού και φιλοζωικού αισθήματος, που λειτουργεί προσθετικά για την τουριστική κίνηση στον τόπο μας» έκανε λόγο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου, η οποία ευχαρίστησε για την καθοριστική του συμβολή στη διοργάνωση τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας, Αλέξη Τσαουσίδη, ενώ από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Πιερίας, Αντώνης Μάνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη έκθεση και ευχαρίστησε τον Δήμο Κατερίνης για την ουσιαστική υποστήριξη.