23.3.24

Aνοιχτή Eκδήλωση | “Εθελοντισμός και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας”

Εκδήλωση Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.
Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων & Εικονοληπτών Επικαίρων
Σε μια περίοδο κατά την οποία ο εθελοντισμός καθίσταται κοινωνική ανάγκη και ατομικό καθήκον, η Πανελλήνια Ένωση Φωτογράφων, Φωτοειδησεογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων ανοίγει τον διάλογο για τον ρόλο των λειτουργών του Τύπου σε θέματα εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2024 με τη συμμετοχή και υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησεογραφία». Για το θέμα θα μιλήσουν:
-Η διευθύντρια του ΠΜΣ, Καθηγήτρια και δημοσιογράφος Παναγιώτα (Γιώτα) Αντωνοπούλου η οποία θα μιλήσει με θέμα « Ο Εθελοντισμός στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΜΜΕ».
-Η ραδιοφωνική παραγωγός & παρουσιάστρια της εκπομπής «Είναι στο χέρι σου. Σώσε μια ζωή» στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM και Msc Παιδιατρική Νοσηλεύτρια Όλγα Παπακυριακού η οποία θα μιλήσει με θέμα
«Ο εθελοντισμός στη ζωή του ανθρώπου».
-Ο Β’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Μάνος Σταραμόπουλος ο οποίος θα μιλήσει με θέμα “Ο Εθελοντισμός στον Αθλητισμό: Η Δύναμη της Συμμετοχής”.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βασίλειος Κουτρουμάνος: Φωτορεπόρτερ και Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.
Ημέρα: Σάββατο 6 Απριλίου | 14:00-16:00
Χώρος: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΜΑGE+TECH & PHOTOVISION Κλειστό Π. Φαλήρου
Είσοδος Ελεύθερη