21.1.24

Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Μη τη σπαταλάς σε ανούσια πράγματα!

Δυστυχώς στην ζωή υπάρχει και μια άλλη όψη, μια όψη που δεν φανταζόμαστε και δεν θέλουμε ποτέ να την βιώσουμε, αυτή η κακή, η άσχημη, που προκαλεί μόνο πόνο. Για κάποιο λόγο ο Θεός κάνει αυτό που θέλει χωρίς να μας ρωτήσει και πρέπει απλά να το δεχθούμε, είναι το θέλημα του. Δεν θα μιλήσω περισσότερο. Απλά όταν τα πάντα στην ζωή σου είναι καλά και κάτι στραβώσει τότε όλα αλλάζουν, ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που ζεις, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ζωή και τις καταστάσεις γύρω σου. Κάτι σημαδεύει την ζωή σου και πλέον απλά σκέφτεσαι πόσο μικρή είναι η ζωή, παίρνεις μια βαθιά ανάσα και προσπαθείς να καταλάβεις και εσύ τώρα πως η ζωή συνεχίζεται ότι και αν γίνει. Απλά τώρα είσαι πιο δυνατός, τόσο δυνατός που ποτέ πριν δεν φανταζόσουν.

Λένε πως δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι το να είσαι δυνατός να είναι η μόνη σου επιλογή. Και ναι, έρχονται ώρες που η μόνη σου επιλογή είναι να είσαι δυνατός, να φανείς δυνατός!! Και τότε όλοι μας αντλούμε και βρίσκουμε μια δύναμη μέσα μας που ποτέ δεν φανταζόμαστε ότι κρύβουμε.

Γιατί τα λέω? 
Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή!!!

Ξυπνά πριν να είναι αργά, ζήσε όσο πιο έντονα μπορείς, κάνε αυτό που θέλεις λες και δεν θα έχεις την ευκαιρία αύριο..
Νομίζουμε ότι θα ζούμε αιώνια, γεμίζουμε την ζωή μας και το μυαλό μας με ανούσιες σκέψεις, αν, απορίες, ερωτηματικά, εγωισμούς, αμφιβολίες..

Τόλμα να πάρεις απάντηση στο αν που σε βασανίζει, στις αμφιβολίες, στα ερωτηματικά..για να κλείσεις με αυτό τον τρόπο ένα κεφάλαιο και να ανοίξεις ίσως ένα άλλο στην ζωή σου.
Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη, ο άνθρωπος που μοιράζεσαι σημαντικός για μια ζωή.

Μην σπαταλίσεις την ζωή σου σε ανούσια πράγματα. Ζήσε ανθρώπινα, έντονα αλλά και αξιοπρεπώς για να φτάσεις στο σημείο μια μέρα οι γύρω σου να σε θαυμάζουν!!
Αυτό άλλωστε είναι το στοίχημα της ζωής!!
Take care and enjoy your life!!

Άντρια Κ.