8.11.23

Εκδήλωση “Forbes 30 under 30 Greece 2024”. ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ:"η επιβράβευση ανήκει σε όλους όσους συμμετέχουν μαζί μας..."ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν για πρώτη φορά η ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes και το Forbesgreece.gr, με αφορμή

την παρουσίαση της ελληνικής λίστας "Forbes 30 under 30” για το 2024.Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάστηκε η ελληνική λίστα Forbes ηλικίας κάτω των 30 σε τομείς όπως το επιχειρείν, οι επιστήμες, η κοινωνική συνεισφορά, η καινοτομία και ο αθλητισμός για το 2024.
Επιπλέον, τρεις επιδραστικές προσωπικότητες που είχαν συμπεριληφθεί στις λίστες του "Forbes 30 under 30 Greece” τα προηγούμενα έτη, και συνεχίζουν να αποτελούν παραδείγματα επιμονής και προσπάθειας, μοιράστηκαν μαζί μας, την προσωπική τους ιστορία.
Η 29χρονη Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ ήταν η ευχάριστη έκπληξη καθώς συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα. Μια πολύ μεγάλη διάκριση που τιμά την Πιερία.
Το OlymposVoice με την επιστροφή της από την Αθήνα ρώτησε:
Ποια τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις από την τιμητική σου διάκριση και την συμμετοχή σου πρώτη και μοναδική από την Πιερία, στην τελετή στο Μέγαρο μαζί με τις άλλες 29 συμμετοχές που διακρίθηκαν στη λίστα του Forbes 30under30;

ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ: 

" Είναι μία μεγάλη αναγνώριση για τους οργανισμούς μου «Στράτα» και «ΟΠΕΣΚΕ». Είναι επίσης και μία ανταμοιβή για την προσπάθεια που κατέβαλα ώστε να γίνει το πρώτο βήμα, να σπάσει το ταμπού απέναντι στην σεξουαλική κακοποίηση μέσω εικόνας.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα δεν είναι τόσο, ούτε το δημοσίευμα στο περιοδικό Forbes, ούτε η παρουσία μου στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όσο η ανταπόκριση του κόσμου, που αγκάλιασε ένθερμα αυτή την προσπάθεια. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν για τη δράση μας και εκδηλώνουν την θέλησή τους να συμμετέχουν στην προσπάθεια, να ακολουθήσουν, να προσφέρουν μαζί μας.

Αυτή, αναμφισβήτητα, είναι μια μεγάλη διάκριση κι έχω την πεποίθηση ότι είναι μόνο η αρχή. Θέλω όσοι και όσες συμμετέχουν στην προσπάθεια, με ενεργό συμμετοχή, να είναι περήφανοι για όσα πετύχαμε και όσα μπορούμε ακόμη να πετύχουμε!"