30.11.23

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κατερίνη

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να επισκεφθεί την Πιερία και την πρωτεύουσα του νομού, Κατερίνη. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και το πρόγραμμα της επίσκεψης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πιερία, οι ψηφοφόροι και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τάχθηκαν εξ αρχής στο πλευρό του, με συντριπτική πλειοψηφία με μεγάλα ποσοστά ίδιαίτερα στο νότο.
«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της ΠΓ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Κατά τις ίδιες πηγές ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».