1.11.23

30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ

Πανέτοιμη η ομάδα των Πιερίδων Μουσών για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά από μια καλά οργανωμένη προετοιμασία τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στους αγώνες του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα δείγμα της καλής προετοιμασίας και συγκρότησης της ομάδας ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Β ΔΑΚ με την ομάδα Α.Ε.Κ. Βέροιας η οποία συμμετέχει στον ίδιο όμιλο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα έδειξε πως είναι έτοιμη, είχε συλλογικότητα, αντοχή και τεχνική, ενώ φάνηκαν και το ταλέντο και η προσωπικότητα των αθλητριών.

Το πρωτάθλημα ξεκινά την επόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου και για τον πρώτο αγώνα η ομάδα των Πιερίδων Μουσών θα ταξιδέψει στην Φλώρινα για να συναντήσει και να αγωνιστεί με την ομάδα Π.Α.Σ. Φλώρινας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου:

Εύχεται σε όλες τις ομάδες του Ομίλου «καλούς αγώνες» με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για τις αθλήτριες! Να κερδίζει η καλύτερη ομάδα κι αυτή που αγωνίζεται καλύτερα τηρώντας τους αθλητικούς κανόνες και τις αξίες του «Ευ αγωνίζεσθαι»!
Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένεια των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ. Πρώτα απ όλα σε όλες τις αθλήτριες που κρατούν με πίστη την συνοχή της ομάδας και αγωνίζονται με επαγγελματισμό! Τους εύχεται καλούς αγώνες χωρίς κανέναν τραυματισμό, επιτυχίες ατομικές και επίτευξη των στόχων της ομάδας!
Επίσης τους γονείς των αθλητριών, τα μέλη και τους πιστούς φίλους της ομάδας που έχουν πίστη στις αξίες του καθαρού αθλητισμού, τις αξίες και τους στόχους του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ».

Ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου της Π.Ε. Πιερίας για τις ανάγκες της ομάδας και των Ακαδημιών. Επίσης ευχαριστεί την Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, του ΟΠΠΑΠ για την παραχώρηση χρήσης των γηπέδων για την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς και την διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας για την αμέριστη υποστήριξη και αρωγή.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ»
Ήταν τέτοια εποχή το 1993 όταν οι Πιερίδες Μούσες ξεκινούσαν δειλά - δειλά τα πρώτα τους βήματα στο μακρύ ταξίδι στο ποδόσφαιρο γυναικών. Με πολλές επιτυχίες, πολλές χαρές, αλλά και ήττες και απογοητεύσεις. Όμως δεν σταμάτησαν ποτέ, δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Προσπέρασαν, αγωνίστηκαν, διεκδίκησαν, στάθηκαν όρθιες, νίκησαν, χαμογελούν και προχωρούν με το κεφάλι ψηλά και πάντα με αξίες και ιδανικά που χαλυβδώνουν δυνατούς χαρακτήρες και ξεχωριστές προσωπικότητες! Όπως μόνο η συλλογικότητα, η ευγενής άμιλλα και το «Ευ αγνίζεσθαι» διδάσκουν!
Οι Πιερίδες Μούσες αντέχουν!
Τα τελευταία χρόνια οι Πιερίδες Μούσες, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την αδιαφορία και πολλές φορές τον booling για την μόνιμη εξασφάλιση έδρας για να μπορεί να προπονηθεί και να αγωνιστεί η ομάδα. Έχει και κάποιους που έχουν βάλει σκοπό να την διαλύσουν διότι έτσι θεωρούν ότι θα δικαιωθούν. Τα «όπλα» τους είναι, η συκοφάντηση της ομάδας, οι υπόγειες «συνεργασίες» και οι «υποβολιμαίες» συμφωνίες για να μην επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Το πιο συχνό «χτύπημα» είναι η «κλοπή» αθλητριών της ομάδας τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» και σε αρκετές περιπτώσεις καταφέρουν – όπως νομίζουν- να πετύχουν «θανατηφόρα» πλήγματα στην ομάδα.
«Πλανώνται πλάνην οικτράν»! ΟΙ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ και αντέχουν και συνεχίζουν απτόητες! 30 χρόνια έχουν αντιμετωπίσει πολλά και μέσα και έξω από τα γήπεδα! Κυρίως τα εξωαγωνιστικά «παιχνίδια» όπου δυστυχώς κάποιοι τα έχουν κάνει καθημερινότητά τους και έτσι μολύνουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και κυρίως αθώες ψυχές παιδιών που τους εμπιστεύονται.

 ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» - Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές  γίνονται καθημερινά.

Ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις της Ακαδημίας, ελάτε να μας γνωρίσετε.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 7 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

 

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

 

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

 

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας