20.11.23

Έργο του Χ. Ναβροζίδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 23 Νοέμβριου

Η 6η παραλλαγή του έργου με θέμα το δημοτικό τραγούδι ”Ο Μενούσης” για σόλο πιάνο, είναι μεταξύ αυτών που επιλέχθηκαν να ερμηνευτούν στην εορταστική εκδήλωση της επετείου των 70 χρόνων από την Ίδρυση του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής, στην αίθουσα “Δημήτρης Μητρόπουλος” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 20:30.

Επίσης το έργο επιλέχθηκε να παιχτεί και στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Διώνη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Άρτας με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ο μουσικός Χ. Ναβροζίδης ευχαριστεί τον Σύλλογο των Φίλων της Μουσικής και την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Λορέντα Ράμου για την προετοιμασία από τους ταλαντούχους φοιτητές της τάξης της καθώς και όλους τους παρασκηνιακούς, που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι συναυλίες.
Θέλει ακόμη να ευχαριστήσει και τον εκτελεστή του έργου Κωνσταντίνο Λεμονή, μετά από μία διαδικτυακή συνομιλία με τον ίδιο, για την άψογη εκτέλεση του έργου και την υπευθυνότητά του.