2.10.23

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου ΣΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-φωτο

Όχι μόνο την αγάπη τους αλλά και την υποστήριξή τους εκδήλωσαν με την παρουσία τους, οι φίλοι και υποστηρικτές του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Αθανασίου (Σάκη) Μιχαηλίδη, στη συνάντηση που οργάνωσε το πολιτικό του γραφείο, σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.
 Ο κ. Μιχαηλίδης υποδέχθηκε, πολιτευτές, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του νομού, πανεπιστημιακούς,  στελέχη επιχειρήσεων, φίλους από το ιατρικονοσηλευτικό χώρο, του αθλητισμού, του πολιτισμού και νέους, συζήτησε μαζί τους προσωπικά, ευχαρίστησε για την παρουσία, την εμπιστοσύνη τους και για τον αγώνα τον καλό που δίνουν για την εκλογή του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ευχάριστο κλίμα, ζεστή ατμόσφαιρα, χιούμορ, χαμόγελα, ποτά on the rocks, εδέσματα και ενθουσιασμός όλο το βράδυ στη διάρκεια της συνάντησης. 

Σε δήλωσή του στο OlymposVoice o κ. Μιχαηλίδης υπογράμμισε ότι:
«Η Κεντρική Μακεδονία είναι μια από τις πιο δυναμικές περιφέρειες της χώρας. 
Η πολυδιάστατη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στοχεύει να αναδείξει τις προτεραιότητες σε άξονες ανά Περιφερειακή Ενότητα εναρμονισμένους με τους άξονες της ατζέντας «Ευρώπη 2030». Τα ταμειακά διαθέσιμα της ΠΚΜ αποτελούνται από εθνικούς πόρους, ευρωπαϊκά αναπτυξιακά εργαλεία και προγράμματα, αλλά και ιδίους πόρους.
Ο Περιφερειάρχης μας, Απόστολος Τζιτζικώστας με τη χρηστή διοίκησή του, φροντίζει να εντάσσει συνεχώς μεγάλα έργα ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς με στόχο την υλοποίησή τους μέσα στα χρονοδιαγράμματα.
 Αν «πόλη είναι οι άνθρωποί της», -κατ΄επέκταση- μπορούμε να παραφράσουμε το ίδιο για την ΠΚΜακεδονίας:
 «Περιφέρεια είναι ο πληθυσμός της», εστιάζοντας έτσι στην ισχυρή υποστήριξη της κοινωνικής πολιτικής μας, ώστε να στηρίζεται ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η υγεία, η παιδεία και άλλα κοινωνικά αγαθά, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της περιφερειακής διακυβέρνησης.
Σε λίγες μέρες, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, κρίνεται όχι μόνο η επόμενη πενταετία αλλά η πορεία μας για το μέλλον με προοπτική το 2030.
Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στα πολύ μεγάλα ποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης ούτε στις προβλέψεις της νέας νίκης του περιφερειάρχη μας. Είναι µια πολύ δύσκολη µάχη αυτή που έχουµε µπροστά µας, μάχη που πρέπει και θα την κερδίσουμε όσο κι αν οι αντίπαλοι συνδυασμοί προσπαθούν τελευταία στιγμή, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με κορώνες, λεκτικές υπερβολές και …βολές, μηδενίζοντας το τεράστιο έργο του Απόστολου Τζιτζικώστα".

Ο κ. Μιχαηλίδης, μίλησε 
στο OlymposVoice για την προσωπική του επιλογή, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας υπογραμμίζοντας ότι:

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία, να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον τόπο μας, να είμαι «παρών», μπροστά στη μάχη μαζί με τους 90 συνυποψηφίους μου, ενωμένοι όλοι μαζί να δώσουμε την ευκαιρία στην Π.Κ.Μ. πατώντας στα στέρεα θεμέλια που έχει χτίσει, να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά. 
Άλμα στην πρόοδο, άλμα στην ανάπτυξη, άλμα στην ευημερία. 
Για τη Μακεδονία μπροστά, με εμπιστοσύνη.
Την εμπιστοσύνη όλων των Μακεδόνων. 
Το «Μακεδονία μπροστά», δεν είναι απλά το τυπικό σύνθημα στο προεκλογικό μου φυλλάδιο. Είναι ουσιαστικό και αποκαλυπτικό σύνθημα του οράματός μου για τη Μακεδονία μας.
 Για τη Θεσσαλονίκη μας. 
Μαζί με όλους εσάς, τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μου, μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο και διεκδικούμε ΜΑΖΙ για την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την συμπαράσταση όλους όσους αγωνίζονται μαζί μου, που στέκονται στο πλευρό μου, που αγωνίζονται για την εκλογή μου. 
Πρέπει αυτές τις τελευταίες ημέρες του προεκλογικού αγώνα, χωρίς εφησυχασμό, να δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 8 Οκτωβρίου, για τη μεγάλη νίκη. 
μαζί, Δυναμώνουμε τη Μακεδονία, με Αλληλεγγύη», για τη «Μακεδονία μπροστά».
Σε αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι για ένα πράγμα το οποίο δεν είχα συνυπολογίσει όταν ξεκινούσα τον αγώνα:
γνώρισα πολύ κόσμο, έκανα πολλές γνωριμίες και πιστεύω ότι έκανα πολλούς φίλους. Πάντα αφουγκραζόμουν τον παλμό της κοινωνίας στα μικρά και τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το λαό μας. Πάντα ήμουν μέσα στον κόσμο, με τον κόσμο, για τον κόσμο. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και δύναμη. Εισπράττω πολύ αγάπη και επιστρέφω αγάπη, σεβασμό και τον ίδιο τον εαυτό μου.
Δεσμεύομαι πως με εργατικότητα και σεβασμό σε όλες και όλους τα επόμενα πέντε χρόνια, με εντατικούς ρυθμούς θα εργαστώ στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, που με επιστράτευσε στην προσπάθειά του, για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας.Με προτεραιότητα, την πραγματική κοινωνία, την εξάλειψη των ανισοτήτων (μεταξύ Α και Β Θεσσαλονίκης) και όραμα μία σύγχρονη Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, «βιτρίνα» της Μακεδονίας μας, μπήκα σε αυτόν τον αγώνα για να συμβάλλω τα μέγιστα. Κι έχω τώρα μαζί μου δεκάδες συνοδοιπόρους. Όλους μαζί και τον καθένα χωριστά.Με το πρόγραμμα του Απόστολου Τζιτζικώστα, για τα επόμενα χρόνια, μπορούμε και θα κάνουμε πράξη το όραμα, για τη «Μακεδονία 2030».
Με συγκέντρωση, σύνεση, σχέδιο, οργάνωση και μόχθο, προχωράμε στην επόμενη μέρα, ακόμη ψηλότερα.
Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς προσπάθεια.
Και προσπάθεια σημαίνει δουλειά.
Δεσμεύομαι ότι με πολύ δουλειά
θα πετύχουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της νέας πενταετίας.
Με εμπιστοσύνη, στη νέα εποχή.
Με εμπιστοσύνη, στον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Με την αγάπη για τον άνθρωπο, οι νέες δυνατότητες, οι νέες ευκαιρίες, από την Περιφέρεια θα έχουν αποδέκτη κάθε οικογένεια, κάθε σπίτι, κάθε συμπολίτη μας, κάθε συμπατριώτη μας. 
Όλα όσα εύχεται ο λαός μας μπορούν να πραγματοποιηθούν. 
Με οργάνωση και προγραμματισμό, με δυνατή σχέση εμπιστοσύνης, με οδηγό τον Περιφερειάρχη μας, θα χτίσουμε μια Μακεδονία, σύγχρονη, πράσινη, δίκαιη, ανθρώπινη, ευρωπαϊκή. 

Ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε και στο ερώτημά μας "γιατί να τον ψηφίσουν οι πολίτες". 

"Ζητώ την ψήφο όλων για να οδηγήσουμε μαζί τη Μακεδονία και το νομό Θεσσαλονίκης εκεί που αξίζουν.
Η ψήφος είναι για μένα τιμητική εντολή, για δουλειά και έργα ουσίας.
Με τη δύναμή των πολιτών, μπορώ να δηλώσω παρών στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα και να κάνω πραγματικά περήφανους όλους όσους με εμπιστευτούν, όσους με επιλέξουν και με τιμήσουν με την ψήφο τους. 
Θέλω να δηλώσω ότι με τους πολίτες του νομού Θεσσαλονίκης, πάμε για τη νίκη, πάμε για τη «Μακεδονία μπροστά» και ακόμη πιο ψηλά».
Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με στηρίζουν. Είμαι ευγνώμον".