23.9.23

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.... Εντυπωσιακή συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΤΕΝΙΔΗ στο ΒΑΤΑΝ-25 ΦΩΤΟ

Η νέα γενιά, δηλώνει "παρών" στα αυτοδιοικητικά και στηρίζει νέους υποψήφιους!
Αυτό αποδεικνύει η εντυπωσιακή συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΤΕΝΙΔΗ. Είναι η γενιά που μεγάλωσε με τα μνημόνια, την οικονομική κρίση, το σοκ της φτώχειας, της ανεργίας, η γενιά που στερήθηκε την ελπίδα, η γενιά που έχει όμως στο δισάκι της πτυχία, μεταπτυχιακά, εξειδικεύσεις, 2-3 ξένες γλώσσες, γνώσεις και τεχνογνωσία και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι η γενιά, που μεγάλωσε στα δύσκολα και στα δύσκολα σήμερα συνεχίζει να ονειρεύεται.
Ο ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ έκανε την δική του ΕΚΚΙΝΗΣΗ με στόχο να εργασθεί, να προσφέρει, να συμβάλει στην μετάβαση του δήμου Κατερίνης στην νέα εποχή.

Φιλόλογος και Νομικός, ζει και κινείται στο πεδίο του πολιτισμού δίνοντας αγώνα για την ανατροφοδότηση της πολιτιστικής δημιουργίας με όρους σύγχρονών απαιτήσεων ή εργαλείων.

Το ΒΑΤΑΝ τίμησε τον 30χρονο υποψήφιο, με την εντυπωσιακή παρουσία 2 βδομάδες πριν τις εκλογές.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος που έπλεξε το εγκώμιο του Ραφαήλ και ζήτησε από τους δημότες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

Ο ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μπει στην πολιτική από την πόρτα της αυτοδιοίκησης, συστήθηκε σε όσους δεν τον ξέρουν, ανέλυσε το όραμά του και τη δική του οπτική για το δήμο Κατερίνης, μεστά, ρεαλιστικά, εκσυχρονιστικά, με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.
Η πόλη μας χρειάζεται ενεργούς νέους σαν τον Ραφαήλ, με άποψη και τόλμη, να συμμετέχουν και να εργάζονται για το αύριο του τόπου. Λέμε τόπο στα νιάτα.
Το ΒΑΤΑΝ έστειλε σε ολόκληρο το δήμο μήνυμα εμπιστοσύνης στον Κώστα Κουκοδήμο, αλλά και μήνυμα ανανέωσης του δημοτικού συμβουλίου με πρόσωπα νέα που τα διακρίνει πολιτικός πολιτισμός.


Ευχόμαστε στον Ραφαήλ, καλή επιτυχία.