1.8.23

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Αθανάσιος (Σάκης) Μιχαηλίδης: «Η αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής. Η γνώση είναι δύναμη…»

Επίσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, δικηγόρος κ. Αθανάσιος (Σάκης) Μιχαηλίδης, στην ολιγοήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Μυτιλήνη.
Ο κ. Μιχαηλίδης δεν έχασε την ευκαιρία κι ενημερώθηκε για σημαντικά θέματα της περιφέρειας, θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας -με τις όποιες ιδιαιτερότητες-(την καθημερινότητα, το μεταναστευτικό, τη διαχείριση των πόρων, τις υποδομές κ.α.).

Ο κ. Μιχαηλίδης θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική τη σφαιρική γνώση επί παντός του επιστητού όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη και μάλιστα από την εμπειρία προσώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν την τοπική αυτοδιοίκηση.
Πεποίθησή του είναι ότι οι αυτοδιοικητικοί και δη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής, για το άλμα εμπρός, «για τη Μακεδονία μπροστά, όλοι μαζί…» όπως ο ίδιος τονίζει με έμφαση στις προεκλογικές του συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να ανταπεξέλθουν με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους και το όραμα τους.