22.8.23

9+1 λόγοι που η Σοφία Μαυρίδου αξίζει τον σταυρό εκλογής.

Όσο πλησιάζει η καταλυτική ημερομηνία των αυτοδιοικοιτικών εκλογών, δηλαδή η 8η Οκτωβρίου 2023, και εμφανίζονται πλέον σιγά-σιγά οι υποψήφιοι, τόσο η εκλογολογία αναπτύσσεται. Η αγωνία κορυφώνεται για τους περισσότερους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όχι όμως για την Σοφία Μαυρίδου…
Γιατί πολύ απλά η Σοφία «πατάει» γερά στα πόδια της. Η Σοφία δεν είναι καινούρια υποψήφια. 
Η Σοφία άλλωστε έχει 9+1 σοβαρούς λόγους να διεκδικήσει τον σταυρό του κόσμου:

1. Εμπειρία: Η Σοφία έχει ευρεία εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και έχει αποδείξει την ικανότητά της να διαχειρίζεται και να λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν.

2. Αποτελεσματικότητα: Έχει αποδείξει την ικανότητά της να πετυχαίνει τους στόχους που τίθενται μπροστά της και να παρέχει απτά αποτελέσματα.

3. Συνέπεια: Είναι άτομο που εμπιστεύονται οι πολίτες, καθώς είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της και τηρεί τις υποσχέσεις της. Σταθερά στο πλευρό του Τζιτζικώστα από την πρώτη στιγμή πορεύεται μαζί του.

4. Έντιμη: Διακρίνεται για την ειλικρίνεια και την αξιοπρέπεια της, προσφέροντας μια αξιόπιστη και διαφανή δημόσια διοίκηση.

5. Ακούραστη: Δείχνει ανεπιτήδευτο ενδιαφέρον και δέσμευση για τον κόσμο γύρω της και εργάζεται ακούραστα για να βελτιώσει την Πιερία μας.
   
Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηλία Παπανικολάου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

6. Γνώστης της αυτοδιοίκησης με βαρύ βιογραφικό: Επιδεικνύει καθημερινά την άριστη γνώση και αντίληψη που διαθέτει, με πλήρη κατανόηση της λειτουργίας των δημόσιων οργάνων και των διοικητικών δομών της αυτοδιοίκησης.

7. Κοινωνική: Έχει εξασφαλίσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους πολίτες και είναι ενσωματωμένη μέσα στην κοινότητα.

8. Προσήλωση και αγάπη για τον πολιτισμό: Δείχνει αγάπη έμπρακτη για τον πολιτισμό και την υποστήριξη των πολιτιστικών δρώμενων της Πιερίας.

9. Ζητά έντιμα σταυρό: Υποψήφια που ζητά μια επιτυχημένη εκλογή με έντιμο τρόπο, προτάσσοντας το έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα έργο ωφέλιμο για τον τόπο και τους κατοίκους του, που βάζει τις βάσεις για τα αναμενόμενο υψηλά ποσοστά του Τζιτζικώστα στην Πιερία.
Τέλος, είναι η Σοφία που ξέρουμε, καθημερινή, απλή, με το χαμόγελο προς τους πολίτες, γήινη και προσιτή σε όλους. Χωρίς έπαρση και αλαζονεία συνεχίζει μαζί με όλους τους Πιεριείς για μια «Πιερία Πρώτη».
Όλα τα παραπάνω στοιχεία της προσωπικότητας της Σοφίας Μαυρίδου αποδεικνύουν ότι δικαίως αξίζει τον σταυρό εκλογής των Πιεριών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.