17.7.23

Πιερικός: Προχωρά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Συνεχίζει στο τιμόνι ο Γιώργος Καμπερίδης

“Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση των μελών του διοικητικού σχήματος του ΣΦΚ Πιερικός, υπο την προεδρία του Βασίλη Καπετανάκη. Αναμεσά τους και εξωδιοικητικά στελέχη, που εξέφρασαν την επιθυμία να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια και να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης του Βασίλη Καπετανάκη.

Τέθηκαν κατά σειρά τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, με σημαντικότερα την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ένταξη στο μητρώο αθλητικών συλλόγων της Γ.Γ.Α., δημιουργία ρόστερ νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έναρξη προετοιμασίας, ορισμός υπευύνων σε θέσεις που θα “τρέξουν” τόσο το αγωνιστικό τμήμα όσο και αυτό της ακαδημίας κλπ).

Για τα θέματα των τμημάτων υποδομής, την ενημέρωση έκανε η γραμματέας της Aκαδημίας, Χριστίνα Δασκαλοπούλου.

Οι επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις ενώ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να γνωστοποιούνται και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στο ρόστερ της ομάδας.

Στην θέση του παραμένει ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Καμπερίδης.

Δίπλα του τεχνικός διευθυντής ο Σάκης Κωτσιόπουλος και γενικός διευθυντής ο Μπάμπης Πεΐδης.

Τον συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος θα αποτελέσει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

Παρελθόν αποτελούν οι Μανώλης Μπατσαράς και Σάββας Ταταρίδης, με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία.

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στον σύλλογο μέσα απο την συνεργασία που προηγήθηκε και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ότι μελλοντικά επιλέξουν.

Τέλος, πιθανότερη ημερομηνία για το πρώτο ραντεβού και την έναρξη της προετοιμασίας εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, δόθηκε η 26η Ιουλίου, με πολλούς ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ καθώς και τα νέα πρόσωπα που θα αποκτηθούν, να δίνουν το παρόν στο νέο ξεκίνημα!”.