25.7.23

1 Αυγούστου, ημερίδα Απόδημου Ελληνισμού στην Πιερία με τους Κατερινιώτες-Πιερείς της Βοστώνης

Στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης για το έτος 2023, η Αντιδημαρχία Τουρισμού διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη , 1 Αυγούστου, ημερίδα Απόδημου Ελληνισμού.

Ώρα έναρξης 13:00
Τοποθεσία: Mediterranean Village Hotel &Spa

Το γραφείο Τουρισμού του δήμου κατά τη διάρκεια του 2023 έχει πραγματοποιήσει τα αρχικά βήματα άντλησης στοιχείων για την ανάπτυξη διεπαφών με φορείς του απόδημου ελληνισμού στο εξωτερικό.
Παρθενικό βήμα στην προσέλκυση Ελλήνων του εξωτερικού στον τουριστικό μας προορισμό, μέσω της ανάπτυξης μίας εκδήλωσης που θα αποτελεί τόπο ενημέρωσης και δικτύωσης των Ελλήνων του εξωτερικού με την τοπική κοινωνία, στους τομείς του Τουρισμού, της Επιχειρηματικότητας, του Πολιτισμού και άλλων, αποτελεί η διοργάνωση της 1ης Ημερίδας Απόδημου Ελληνισμού. Μελλοντικός μας στόχος είναι η ημερίδα να εξελιχθεί σε ένα συνέδριο, πληροφοριακού-ενημερωτικού-επιμορφωτικού χαρακτήρα σχετικά με τον προορισμό και σημείο δικτύωσης μεταξύ των Πιεριέων αλλά και όλων των Ελλήνων.
Στην πρώτη αυτή ημερίδα υποδεχόμαστε τους Κατερινιώτες-Πιερείς της Βοστώνης, την Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του συνδέσμου "Τα Πιέρια".