4.6.23

Εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα με περιοδείες και στοχευμένες επισκέψεις.Πρώτος στόχος η ...ΝΙΚΗ και η Πλεύση !!!

Στελέχη της Ν.Δ. το τελευταίο διάστημα θα διαπιστώσει ότι θεωρούν τον μοναδικό αντίπαλό τους σε τούτη την προεκλογική περίοδο το σοβαρό ενδεχόμενο από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου να προκύψει επτακομματική Βουλή.Να αποκτήσουν δηλαδή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση η ΝΙΚΗ, που έλαβε στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2,93%, και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που έλαβε 2,85%. 
Κι αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι ευνοϊκό για τη Ν.Δ., γιατί θα χρειαστεί ένα ποσοστό πάνω από 38,5%-39% για να αποκτήσει αυτοδυναμία.
Μεγάλες εξορμήσεις, όμως, θα γίνουν και σε όλη την Ελλάδα. 
Μέχρι τις εκλογές, όπως είπε στέλεχος του επιτελικού σχεδιασμού, θα γίνουν από τα κορυφαία στελέχη 65 περιοδείες σε όλη τη χώρα, 135 στοχευμένες επισκέψεις, ενώ θα πάνε και σε 500 κωμοπόλεις και χωριά. 
Αυτή η δύσκολη αποστολή ανατέθηκε σε δεκάδες κορυφαία στελέχη που επιλέχθηκαν με βάση τη δημοφιλία τους, ενώ για τις περιοχές στις οποίες θα περιοδεύσει το καθένα από τα στελέχη ελήφθησαν υπ’ όψιν: Το πολιτικό του προφίλ σε συνδυασμό με τα πολιτικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και των κατοίκων της αλλά και με τον επιδιωκόμενο στόχο.

Ετσι, λοιπόν, ο Αδωνις Γεωργιάδης θα περιοδεύσει σε Θεσπρωτία, Πέλλα, Πρέβεζα και Καστοριά, ενώ ο Μάκης Βορίδης επίσης θα κινηθεί βόρεια και θα μεταβεί σε Φλώρινα, Γρεβενά, Κιλκίς και Πιερία. Ο Νίκος Δένδιας και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ως πρώην υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας αντίστοιχα, θα περιοδεύσουν στον Εβρο, όπου έβγαλε έδρα για πρώτη φορά η Ελληνική Λύση. Σε περιοχές όπου η Κεντροαριστερά έχει μεγαλύτερο έρεισμα και υπάρχουν ψηφοφόροι της Ν.Δ. που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (Ηλεία, Πιερία, Ημαθία, Αχαΐα). Για τον ίδιο λόγο την Κρήτη έχει αναλάβει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί το νησί μαζί με τον Γιώργο Καραγιάννη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα βρεθεί σε Λακωνία, Καρδίτσα και Καβάλα, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας έχει αναλάβει τις Κυκλάδες, τα νησιά του Ιονίου, ενώ θα περιοδεύσει και στην Κεντρική Μακεδονία. 
Ο Νίκος Παπαθανάσης θα επισκεφθεί τη Δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχει το ζήτημα της απολιγνιτοποίησης, συνοδευόμενος από τη Νίκη Κεραμέως, η οποία θα μεταβεί επίσης στη Μεσσηνία. 
Η Δόμνα Μιχαηλίδου θα επισκεφθεί την Ξάνθη. Ξεχωριστές επισκέψεις στα μειονοτικά χωριά θα κάνουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλία.
 Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από κοινού με τον Νίκο Χαρδαλιά θα επισκεφθούν τη Μαγνησία και τη Λάρισα, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Ακης Σκέρτσος, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Νίκος Καραγιάννης και ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Νίκος Παπαϊωάννου.

Πληροφορίες από https://www.newsbreak.gr