27.5.23

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ προς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

...είμαστε κόμμα εξουσίας και όχι κόμμα διαμαρτυρίας.
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες !
- Προς την ΝΔ που νομίζει ότι ξεμπερδεψε με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετα το αποτέλεσμα της 21ης Μάη!!
-Προς το Πασοκ- ΚΙΝΑΛ που ξαφνικά ψήλωσε με το 11% και ονειρεύεται αξιωματική αντιπολίτευση όταν στην Αττική ( την μισή Ελλάδα δηλ.) είναι τέταρτο κόμμα και με δηλώσεις Μιλένας Αποστολάκη και Μπατζελή να δηλώνουν πρόθυμοι στην συνεργασία με την ΝΔ αν αυτή δεν έχει αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιούνη!!
- Προς το ΚΚΕ που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η επιβίωση του γωνιακού μαγαζιού του και σταθερή προσήλωση στον γνωστό διμέτωπο και επίλυση των καθημερινών σημερινών προβλημάτων στον αόριστο σοσιαλισμό όταν ο ελληνικός λαός θα τους δώσει την εξουσία !!!
Μήνυμα και προς όλους αυτούς που πίστεψαν οτι με την ψήφο διαμαρτυρίας σε μικροκομματα τιμωρούσαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!
Χθες λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας με μια γενναία τοποθέτηση που χαρακτηρίζει τον πραγματικό Ηγέτη ανέλαβε την τεράστια ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα σήκωσε τα μανίκια έδωσε τέλος στο πένθος και κήρυξε πανστρατιά για την μεγάλη Ανατροπή που αυτό θαναι το σύνθημα μας μέχρι τις εκλογές και σ'αυτην την μάχη δεν πρέπει ειδικά τώρα να μη λείψει κανείς γιατί δεν περισσεύει κανείς!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ έχει δεσμεύσεις απέναντι στον Ελληνικό λαό έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά δεν είναι φωτοβολίδα της στιγμής είναι η μεγάλη προοδευτική παράταξη της σύγχρονης κεντροαριστερας που θα κληθεί πολύ σύντομα να βάλει την σφραγίδα της στην διακυβέρνηση του τόπου με τιμονιέρη τον αδιαμφισβητητο ηγέτη της τον Αλέξη Τσίπρα που αποτελεί το μεγάλο κεφάλαιο αυτής της παράταξης !!!
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ νέος και πολύ σκληρός για να" πεθάνει "πολιτικά όσο και αν το επιδιώκουν τα μεγάλα συμφέροντα και τα υποστυλώματά τους!!
Είναι και θα είναι παρών μπροστάρης σ' αυτήν την μεγάλη μάχη της ανατροπής και να είστε βέβαιοι ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό από το αποτέλεσμα της 21ης του Μάη!!!

***Ανάρτηση του Θανάση Γκουντάρα μετά τις εκλογές της 21ης Μαίου 2023.