6.5.23

ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ, «Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω». ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την βιβλιοπαρουσίση

«Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας επιστρέφει με ένα βιβλίο πιο επίκαιρο από ποτέ που μιλά για τη γυναικεία δύναμη ψυχής, την έμφυλη βία, αλλά και τη συγχώρεση. Το βιβλιόφιλο κοινό του αγκάλιασε ακόμη μια φορά των γνωστό ηθοποιό και συγγραφέα των Bestr sellers στην Κατερίνη τον δεύτερο σταθμό στη μεγάλη του περιοδεία που ξεκίνησε προχθές για την παρουσίαση του βιβλίου του στους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του!

Για το βιβλίο -για το οποίο οι κριτικές είναι ήδη διθυραμβικές-, μίλησε και συντόνισε  την εκδήλωση η Βίνα Φλογέρα η οποία παρουσίασε την πολυσχιδή  προσωπικότητα του Κ. Κρεμμύδα, το καλλιτεχνικό και συγγραφικό έργο του, ενώ ο συγγραφέας, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο, "έβαλε" το κοινό σε έναν άκρως ενδιαφέροντα διάλογο.

Διαβάστε τι έγραψε στην ανάρτησή του, αμέσως μετά την παρουσίαση του βιβλίου στην Κατερίνη:
"Το ταξίδι της Μενεξιάς συνεχίστηκε σήμερα στην Κατερίνη με μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Vina Flogera για το συντονισμό της εκδήλωσης και την πολύ ωραία κουβέντα που ακολούθησε  ! Fotini Mouratidou για μια ακόμη φορά ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη και σ’ ευχαριστώ από την καρδιά μου! Η Εύα Νούλα στην αισθαντική ερμηνεία του τραγουδιού! Ακολουθούν Θεσσαλονίκη, Λαγκαδάς και Μεθώνη! "

ΕΜΕΙΣ του ευχόμαστε Καλοτάξιδο!!!

Εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της μεγάλης περιοδείας του ανά την Ελλάδα και επιστροφή στην Πιερία στη ΜΕΘΩΝΗ μεθαύριο για όσους και όσες δεν μπόρεσαν να τον συναντήσουν στην Κατερίνη!
http://www.kostaskrommydas.gr/krom-booktour-2023/