6.5.23

Το εντυπωσιακό βιογραφικό του Σάκη Γκούνα που συζητείται!ΦΩΤΟ

Παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κατερίνη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Πιερίας. Ένα ομολογουμένως ισχυρό ψηφοδέλτιο στο oποίο εντύπωση προκάλεσε το πλούσιο βιογραφικό του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας, κ. Αθανασίου (Σάκη) Γκούνα, γεγονός που συζητείται στα στέκια στην Κατερίνη αλλά και στα χωριά. Ο κ. Γκούνας, είναι Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Mελετητής Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Σχεδιασμού Διαφημιστικών Εκστρατειών, Λέκτορας και πλέον Επίκουρος καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Ακαδημαϊκός από τον Οκτώβριο του 2002 έως σήμερα. 
Επίσης, είναι διδάκτωρ PhD από το Πανεπιστήμιο «St.Kliment Ohridski» της Σόφιας, διπλωματούχος Μάρκετινγκ – Επίλυση Επιχειρησιακών Προβλημάτων του Πανεπιστημίου Massachusetts Institute of Technology (Μ.Ι.Τ.) Βοστώνης ΗΠΑ, πτυχιούχος Bachelor of Arts στα Οικονομικά από το University of Sunderland (Αγγλία). Κατέχει μεταπτυχιακό ΜΒΑ στο Διεθνές Μάρκετινγκ από το University of Sunderland, Μεταπτυχιακό ΜΒΑ από το Roosevelt University του Σικάγου (ΗΠΑ, ήταν Μάνατζερ Διαφήμισης στην Εφημερίδα «The Torch» του Roosevelt University και Γερουσιαστής (Senator) στο συμβούλιο καθηγητών του Roosevelt University. Έχει 33 δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες διεθνώς, συνεργασίες με επιστημονικά περιοδικά, ομιλίες σε συνέδρια, σεμινάρια και διδασκαλίες. Σημειώστε κάτι ακόμη σπουδαίο: επιμελήθηκε επιστημονικά το εγχειρίδιο του βραβευμένου με το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών Paul Krugman και της Robin Wells. Roger A. Arnold !

Καταλαβαίνουμε γιατί επιλέχθηκε για το ψηφοδέλτιο ο κ. Γκούνας, ο οποίος ως τεχνοκράτης μελετητής του ΕΣΠΑ και σύμβουλος επενδύσεων, κορυφαίος στο είδος του, έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στην επιχειρηματικότητα στην Πιερία, δίνοντας δείγματα γραφής για αυτά που τονίζει στις προεκλογικές συναντήσεις του με τους πολίτες, «για σχέδιο υποδομών και ανάπτυξης, ώστε να βγει ο νομός μας από το τέλμα και την εγκατάλειψη». Δεν είναι τυχαίο το «ρεύμα» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και προβάλει ως φαβορί για την εκλογή του στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μαζί με τη «νέα γενιά» και τις «νέες ιδέες» του.

ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ 5-5-2023