12.3.23

Υποψήφιος ο π. διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης;

Συνάντηση με "εξαιρετική συζήτηση,  με κοινές αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας" γράφει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιάννης Ντούμος στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο facebook και στο Instagram με παράλληλη δημοσίευση φωτογραφιών με τον πρώην διοικητή του ΓΝΚ κ. Ανέστη Μυστρίδη. Η ενασχόληση με τα κοινά ήταν πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού του γνωστού φαρμακοποιού κ. Ανέστη Μυστρίδη και η συνάντησή αυτή προφανώς προμηνύει την επικείμενη υποψηφιότητά του. 
 Βέβαια η ανάρτηση του κ. Ντούμου είναι ιδιαίτερα προσεκτική στη διατύπωση καθώς φαίνεται ότι η συζήτηση θα έχει και συνέχεια. Δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ούτε το σχετικό βίντεο που περιλαμβάνει η προεκλογική τακτική Ντούμου στην ανακοίνωση των υποψηφίων, αλλά οι "κοινές αγωνίες για το μέλλον του τόπου" και "τα όσα σπουδαία θα ακολουθήσουν", όπως αντιλαμβανόσαστε δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μυστρίδη. 
Αν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις η υποψηφιότητα Μυστρίδη θα είναι ηχηρή. Εξάλλου ένας ηγέτης δεν κρίνεται μόνο από την προσωπικότητά του, αλλά και με τους συνεργάτες με τους οποίους ονειρεύεται να διοικήσει. Οι δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη εν πολλοίς θα κριθούν και από το συνδυασμό που θα παρουσιάσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, οι συνεργάτες με τους οποίους θα διοικήσει το δήμο  καθώς και το "νέο υλικό" ανανέωσης που θα κληθεί να μπει στην πρώτη γραμμή της...μάχης!
Προηγούνται οι Εθνικές εκλογές -όποτε κι αν γίνουν, Μάιο ή Αύγουστο -και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα επηρεάσει ως ένα βαθμό και τις ισορροπίες στις δημοτικές εκλογές και τη στάση των ψηφοφόρων.
Γεγονός όμως είναι ότι αν τελικά ο Ανέστης Μυστρίδης αποφασίσει να είναι υποψήφιος, χρεώνεται ως ένα από τα δυνατά χαρτιά για τον συνδυασμό "Δήμος πρότυπο, Ντούμος για δήμαρχος".

Ο Γιάννης Ντούμος στην ανάρτησή του γράφει:
"Χθες είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης, το φαρμακοποιό Ανέστη Μυστρίδη, με τον οποίο, όπως αποδείχθηκε από την εξαιρετική συζήτηση που είχαμε, μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας. 
Φίλε Ανέστη σε ευχαριστώ για την πολύτιμη κουβέντα και τα όσα σπουδαία θα ακολουθήσουν!"