14.3.23

Τέμπη: Σε σοκ η σταθμάρχης Νέων Πόρων – «Ο Θεός με φώτισε»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμη η σταθμάρχης Νέων Πόρων, η οποία απέτρεψε μία μεγαλύτερη τραγωδία στα Τέμπη, καθώς έδωσε προτεραιότητα στο μοιραίο εμπορικό που συγκρούστηκε με το Intercity 62 και όχι στον προαστιακό όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.Η σταθμάρχης, 13 ημέρες μετά την τραγωδία, προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα βίωσε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Περίπου τρεις μήνες εργαζόταν ως σταθμάρχης, όπως ανέφεραν άνθρωποι από το οικογενειακό της περιβάλλον. Η σταθμάρχης έγινε πρόσφατα μητέρα, ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.

«Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό» φέρεται να έλεγε η σταθμάρχης Νέων Πόρων λίγες μέρες μετά την τραγωδία, όπως είπαν στο STAR άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της (κάτω των 30 ετών), η σοβαρότητα και τα αντανακλαστικά της σταθμάρχη, το μοιραίο βράδυ, δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα του 59χρονου σταθμάρχη. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της, τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει…Είναι ακόμα σοκαρισμένη».